O companie pentru plasarea fortei de munca din Germania cauta viitori angajati la Timisoara

Reactualizat la:
O companie pentru plasarea fortei de munca din Germania cauta viitori angajati la Timisoara
ADVERTORIAL – Compania germană ISU Personaldienstleistungen GmbH caută muncitori la Timişoara! Aflată în Top 50 agenţii de locuri de muncă din Germania, compania caută instalatori, lăcătuşi, sudori, asistente medicale.


Una dintre cele mai importante agenţii pentru plasarea forţei de muncă din Germania oferă excelente oportunităţi de angajare pentru muncitorii români. ISU Personaldienstleistungen GmbH organizează pe 16 şi 17 aprilie, între orele 9-12 şi 15-18, la Hotel North Star Resort Continental, situat pe Bulevardul Revoluţiei 1989 nr. 5, Timişoara, o selecţie în vederea găsirii persoanelor potrivite pentru joburile căutate. Cei interesaţi sunt rugaţi să aibă la ei CV-ul şi atestatele de calificare.

„Sud-vestul Germaniei are multe de oferit – în special locuri de muncă atractive pentru personal calificat în industrie, meşteşuguri şi îngrijire. De aceea vă căutăm pentru cea mai de succes regiune a Germaniei. Fiţi în avantaj şi găsiţi-vă noul loc de muncă prin ISU”, a anunţat compania

Se caută următoarele categorii de personal: electrician, electronist, instalator sanitar, instalator instalaţii termice, tâmplar, tehnician climatizare/frigotehnist, lăcătuş, sudor MIG, MAG, WIG sau autogen, asistentă medicală (cu nivelul de cunoaştere a limbii B2). Se cere cunoaşterea limbii germane la nivel mediu. Se oferă salariu în funcţie de calificare. Angajatorul garantează asigurarea socială şi asigurarea de sănătate. De asemenea, se oferă ajutor pentru rezolvarea aspectelor legale şi găsirea unei locuinţe.

ISU Personaldienstleistungen GmbH este o firmă din sud-vestul Germaniei, cu experienţă de peste 26 de ani. Compania are aproximativ 2.400 de angajaţi în 19 oraşe şi face parte din TOP 50 agenţii de locuri de muncă din Germania.

Pentru mai multe informaţii cei interesaţi pot contacta Serviciul Resurse Umane ISU GmbH, Herrn Roland Kodri, Tel. +49 (78 41) 67 303-10, Mobil: +49 (176) 310 83 345, e-mail: r.kodri@isu-personal.de Personalul poate oferi şi relaţii în limba română.

De asemena, puteți afla mai multe și pe pagina de internet a companiei www.isu-personal.de