Nuntă cu motoare turate la maxim, la Timişoara

Nuntă cu motoare turate la maxim, la Timişoara
Zeci de motociclişti au ţinut să fie aproape de prietenul lor, tot motociclist, în cea mai frumoasă zi din viaţa lui…nunta. Bikerii au defilat prin tot oraşul, în acest sfârşit de săptămână, spre deliciul timişorenilor care se opreau să-i vadă.  | Video

Ca orice motociclist împătimit, Ovidiu Belei, din Timişoara, nu s-a putut despărţi de motor nici măcar în ziua nunţii. Aşa că, el şi-a adunat prietenii şi au pornit în trombă  spre casa alesei sale. Tocmai până la Oţelu Roşu, în Caraş-Severin. Şi tânăra mireasă a fost urcată pe motocicletă, însă ea a avut parte de una mai specială, roz.

,,Am văzut-o în oraş şi mi-a plăcut atât de mult că am spus că trebuie să o am la nunta mea. Nu ştiam a cui este, dar i-am lăsat un bilet, lipit pe motociclu, în care l-am rugat pe proprietar să mi-o închirieze la nuntă. Sunt foarte fericită de cum a ieşit totul, exact aşa cum îmi doream”, a povestit mireasa Ana Maria Belei.

Alaiul de nuntaşi s-a plimbat pe străzile Timişoarei, acompaniat de sunetul motoarelor turate la maxim. Chiar dacă mirii sunt pasionaţi de caii putere, naşii au fost mai reţinuţi la ideea de nuntă pe motociclete. Ei au preferat să meargă cu maşina, deoarece spun că se simt mai în siguranţă.

,,Când ne-au spus că vor să facă nuntă cu motociclete nu prea am fost de acord, însă au tot insistat, iar până la urmă am zis ,,bine”. Nu sunt pasionată de motoare, dar acum începe să-mi placă. Parcă aş încerca să mă urc pe unul dintre ele”, a declarat naşa.

 
Regulament de plasare a anunturilor