Numarul locuintelor noi construite, in cadere libera

Numarul locuintelor noi construite, in cadere libera
Situaţie dificilă pentru dezvoltatorii imobiliari. Scăderea veniturilor populaţiei a condus la scăderea inevitabilă a cererii de noi locuinţe. În consecinţă şi numărul de noi unităţi locative a scăzut seminificativ.

Dacă în 2008, în Timiş, numărul total de noi case şi apartamente livrate a fost de 2.545, la sfârşitul anului trecut numărul noilor locuinţe a scăzut cu aproape 400, la 2.186, arată datele Direcţiei Regionale de Statistică Timiş. Timişul se află pe lista zonelor unde scăderea numărului de noi locuinţe a scăzut drastic, căderea pieţei din Timişoara influenţând decisiv totalul la nivel judeţean. O altă constatare arată că, în continuare, numărul de unităţi locative finalizate în mediul rural este mai mare decât în mediul urban. Cu toate că investiţiile în locuinţe a scăzut drastic, cererea de utilităţi publice a cunoscut o creştere importantă. Astfel, pe parcursul anului trecut au fost puse în folosinţă 143,15 kilometri de noi reţele de alimentare cu apă. Şi la capitolul canalizare s-au făcut progrese semnificative, anul 2009 a însemnat punerea în funcţionare a 86,71 de kilometri de noi reţele de canalizare.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !