Nu vorbesc între ei

TIMIŞOARA – Şcolile nu comunică suficient cu autorităţile locale. Asta este una dintre concluziile la care au ajuns reprezentanţii Unităţii de Management a Proiectelor pentru Învăţământul Preuniversitar (UMPIP) din cadrul Ministerului Educaţiei şi Cercetării.

Aceştia au făcut verificări, în perioada 23 – 27 octombrie 2006, la şcolile din localităţile timişene Coşteiu, Şandra, Lovrin şi Belinţ. Au fost organizate întâlniri şi discuţii cu elevii, părinţii, cadrele didactice din şcolile de la ţară incluse în proiect, precum şi cu autorităţile locale.

Pe de altă parte, s-a constatat îmbunătăţirea procesului de predare, creşterea interesului elevilor şi al părinţilor faţă de activităţile derulate de şcoli, dar şi creşterea numărului de proiecte de finanţare depuse de unităţile din mediul rural la Inspectoratul Şcolar Timiş.

Proiectul îţi propune îmbunătăţirea activităţilor de predare-învăţare, a condiţiilor de desfăşurare a procesului de învăţământ, crearea oportunităţilor de pregătire profesională a cadrelor didactice, dotarea cu materiale a şcolilor şi strângerea relaţiilor dintre şcoală şi comunitatea locală.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor