Nu uitaţi de scutirile de impozite!

Nu uitaţi de scutirile de impozite!
Începând de luni, la ghişeele Primăriei Timişoara se vor încasa taxele şi impozitele locale pe 2009. Dările pot fi însă plătite şi la oficiile poştale sau on-line. Nu uitaţi că, pentru diferite tipuri de lucrări efectuate la locuinţă, puteţi fi scutiţi de plata impozitului.

Nivelul impozitelor şi al taxelor locale pe 2009 a fost deja stabilit în aprilie 2008, prin Hotărârea de Consiliu Local 182. Impozitele pe clădiri, terenuri şi mijloacele de transport vor fi, anul acesta, aproximativ la acelaşi nivel cu cele de anul trecut, la condiţii identice, de pildă la aceeaşi suprafaţă. Contribuabilii care achită impozitul integral, pentru tot anul 2009, până la data de 31 martie, beneficiază de o bonificaţie de 10%. Se vor păstra, de asemenea, scutirile şi reducerile pentru persoane defavorizate, precum şi scutirea de 100% acordată pentru diferite tipuri de lucrări la locuinţa de domiciliu. Este vorba de înlocuirea tâmplăriei exterioare la clădiri cu tâmplărie geam termopan, înlocuirea acoperişurilor tip terasă cu acoperişuri tip şarpantă sau refacerea acoperişurilor vechi tip şarpantă, izolaţii termice şi hidro la faţadele şi terasele imobilelor, dar şi refacerea faţadelor – fie îndepărtarea placajelor care se desprind de pe faţade şi înlocuirea lor cu altele noi, fie îndepărtarea completă a placajelor şi astuparea rosturilor cu spumă, retencuire, zugrăvire sau alte soluţii tehnice.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor