Nu uita sa pui in meniul de nunta si zambetul stralucitor. Stomatologii din Timisoara sunt alaturi de tine

Nu uita sa pui in meniul de nunta si zambetul stralucitor. Stomatologii din Timisoara sunt alaturi de tine
ADVERTORIAL. Nunta este unul dintre cele mai importante momente din viaţa unui cuplu. Sunt multe lucruri la care trebui să te gândești legate de organizarea evenimentului, de la locaţia potrivită la alegerea meniului, ţinuta vestimentară, muzica, florile, aranjamentele, luminile, invitaţii, până la fotograf și poze. Toate sunt importante în planificarea evenimentului, dar care ar fi detaliul care ar face ca pozele să iasă perfect și să strălucească peste ani?

Zâmbetul tău! Cum ar fi să nu zâmbeşti alesului sau alesei tale în ziua nunții, din pricina problemelor pe care le ai cu dinții? De la dinți pleacă multe, mai ales dacă ai dureri sau dacă estetic nu „dau bine”. Are de suferit încrederea în tine și chiar comportamentul tău din timpul nunții. Altcumva le zâmbești invitaților când știi că ai un zâmbet strălucitor și altcumva guști tortul când știi că dinții tăi sunt sănătoși, fără să te gândești că poate apărea o durere care durează un minut sau două sau care nu mai dispare.

Fie că eşti mireasă, mire, naș, domnişoară de onoare sau simpu invitat, zâmbetul tău trebuie să fie pregătit să îşi facă intrarea în orice fotografie.

Ştim cu toţii că sintagma “ieftin, bun şi, mai ales, repede” nu există în realitate. Dacă eşti mire sau mireasă planifică din timp o vizită la medicul stomatolog. Un plan de tratament amplu durează, nu se poate realiza cu două zile înainte de nuntă. Ai timp suficient, mai ales că nunțile se planifică și ele cu luni bune sau chiar ani înainte.

Dacă eşti o persoană meticuloasă şi îţi vizitezi stomatologul periodic, iar sănătatea orală este excelentă, acest eveniment este o bună ocazie să încerci albirea dentară. În acest fel vei avea un zâmbet de poveste, care va rămâne peste ani, nu numai în poze, ci oriunde vei merge…

Cu un zâmbet mai alb vei avea încredere în tine şi te vei simţi mai confortabil în interacţiunea cu prietenii şi familia.

Nu ezita şi contactează echipa Ultra-Med, pentru un zâmbet de star. Nu uita că e nunta ta și la acest eveniment tu ești vedeta. Să vină covorul roșu, zâmbetul strălucitor îl aduce echipa Ultra-Med.

Contact: str. Pavel Jumanca nr.14, Timișoara. Telefon programări: 0723.372.767. Site: www.ultra-med.ro
Regulament de plasare a anunturilor