Nu le dau uniforme!

2Comentarii
Nu le dau uniforme!
Doar şapte din cei 87 de candidaţi pentru posturile de poliţişti comunitari au reuşit să treacă testele organizate pentru 29 de posturi.

Conducerea Poliţiei Comunitare a găsit şi explicaţia pentru această situaţie: lipsa unei pregătiri temeinice, a învăţării bibliografiei, dar şi lipsa unei culturi generale medii. Pentru a arăta nivelul la care s-au situat candidaţii pentru posturile de poliţişti comunitari, conducerea acestei instituţii arătat câteva exemple alese dintre răspunsurile pe care le-au dat candidaţi.

Pentru unul dintre ei stabilitatea în exercitarea funcţiei publice înseamnă „să fie acea persoană care este în funcţia publică serios şi stabil la locul de muncă nu pe o perioadă scurtă ci cât mai lungă”. Şi transparenţa are un înţeles aparte pentru cei care s-au prezentat la concurs: „Transparenţa ta este câteodată de a te destăinui colegului tău după terminarea programului, de ce te simţi mai uşurat, dar de fapt nu trebuie să fie doar un coleg, poate fi şi colega ta de viaţă cu care eşti şi la bine şi la rău”.

Pentru un alt candidat, transparenţa înseamnă „să nu ieşi prea mult în evidenţă”, iar pentru altul faptul că „gândurile şi visele pe care le avem pot deveni câteodată realitate”. În ceea ce priveşte orientarea către cetăţean, candidaţii cred că înseamnă că: „cetăţeanul trebuie ajutat cum poate să ajungă către destinaţia dorită de dânsul prin ce mijloace de transport sau pe ce străzi” sau „să faci diferenţa între oameni buni şi oameni răi”, dar mai ales „a fi comunicativ cu cel din jurul tău şi totodată să nu ne considerăm egali cu cei din jur”.

Perle la concurs

– Obiectivitate = să nu fie distrat sau să aibă alte ocupaţii în acel timp.

– Obiectivitate = să fie direct la subiect şi fără alte subiecte;

– Legalitate = să ai actele legale să nu faci ilegalităţi adică să nu furi sau să treci

ilegal în altă ţară şi să ai acte false;

Carmen Barna2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor