Înscrieri pentru Centru de Zi

Batrani
Batrani
Centrul de zi pentru persoane vârstnice, „Sfinţii Constantin şi Elena”, cu sediul în Timişoara, str. Telegrafului nr.8 anunţă continuarea înscrierilor pentru cei care doresc să frecventeze centrul de zi.

Capacitatea Centrului de zi „Sf. Constantin şi Elena” este de 30 de persoane, în prezent beneficiind de serviciile acestui centru un număr de 20 de persoane vârstnice.

Persoanele care doresc să se înscrie la acest centru de zi trebuie să îndeplinească anumite condiţii de eligibilitate: să aibă domiciliul în Timişoara, să nu sufere de boli contagioase sau psihice care ar putrea afecta integritatea celorlalte persoane, să aibă vârsta legală de pensionare sau să fie în pensie de boală, să rezulte în urma evaluării riscul de marginalizare şi să fie identificată ca nevoie principală includerea în activităţi de socializare, să nu fie încadrat în gradul de dependentă IA, IB, IC conform Grilei Naţionale de Evaluare a Nevoilor Persoanelor Vârstnice.

Documentele necesare pentru realizarea evaluării şi pentru aprobarea sau nu a frecventării centrului de zi sunt următoarele:
– cerere tip
– copie după actul de identitate
– copie după cuponul de pensie
– aviz epidemiologic de la medicul de familie
– rezultatul radigrafiei pulmonare
– adeverinţă de la consult psihiatric
– adeverinţă de la medicul de familie care să cuprindă: diagnosticele persoanei împreună cu specificarea „apt sau neapt pentru frecventarea unui centru de zi pentru persoane vârtsnice” şi recomandarea pentru includerea în programul de kinetpterapie.

Persoanele vârstnice care au primit aprobarea în urma evaluării pentru a frecventa centrul de zi participă zilnic la activităţi, de luni până vineri de la ora 8.00 – 14.00. Persoanele vârstnice care doresc să se înscrie la acest centru sunt rugate să vină la sediul din str. Telegrafului nr.8 de luni până vineri între orele 9-14. Informaţii la telefon 0256-286487.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor