Noutati fiscale

Noutati fiscale
În urma modificărilor aduse de O.U. nr. 59 din data de 30.06.2010, rezultă diferențe de plată la impozitul pe clădiri la persoanele fizice care au în proprietate două sau mai multe clădiri și la impozitul pe mijloacele de transport (doar autoturisme) cu capacitatea cilindrică mai mare de 2001 centimetri cubi.

De asemenea, potrivit legislaţiei fiscale (O.U. 39 din data de 21.04.2010 pentru modificarea și completarea O.G. 92/2003 privind Codul de Procedură Fiscală), începând cu data de 01.07.2010 nivelul majorării de întârziere este de 2% din cuantumul obligațiilor fiscale neachitate în termen, calculată pentru fiecare lună sau fracțiune de lună. Pentru evitarea acumulării de majorări și diferențe vă invităm la sediul Primăriei Făget, Biroul impozite şi taxe, pentru achitarea acestor sume.
Persoanele fizice care deţin două sau mai multe clădiri vor plăti un impozit pe clădiri majorat astfel: cu 65% pentru prima clădire, în afara celei de domiciliu , cu 150% pentru a doua clădire, în afara celei de domiciliu, cu 300% pentru a treia clădire şi următoarele, în afara celei de domiciliu. Nu intră sub incidenţa acestei decizii persoanele fizice
care deţin în proprietate clădiri dobândite prin succesiune legală.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor