Noul Tiguan poate fi vazut de timisoreni, in premiera, la mall

Reactualizat la:
Noul Tiguan poate fi vazut de timisoreni, in premiera, la mall
© Prezentarea noului VW Tiguan la Iulius Mall din Timisoara (Foto: Cornel Putan)
ADVERTORIAL. O experiență unică este rezervată timișorenilor în aceste zile, la mall. Autoclub – Centrul Volkswagen Timișoara prezintă, în premieră, Noul Tiguan. În România, în acest moment, există doar cinci exemplare, din care unul este la Timișoara.

Atracția acestor zile, la Iulius Mall, este, fără îndoială, Noul Tiguan. Adus la Timișoara cu două luni înaintea lansării oficiale, noul SUV de la Volkswagen a atras, în doar câteva ore, numeroase priviri, dar și persoane interesate de achiziționarea acestuia. Evident, reprezentanții Autoclub – Centrul Volkswagen Timișoara stau la dispoziția oricui este atras de Noul Tiguan și pot răspunde tuturor întrebărilor legate de cel mai nou model al concernului german.

Primul lucru care iese în evidență la Noul Tiguan este spațiul mai generos decât la modelul anterior, dar și o tehnică și conectivitate de ultimă generație. Astfel, modelul prezentat este dotat cu un motor 2.0 TDI DPF DSG7 4 Motion, de 150 de cai putere. În interior, noul SUV prezintă – pe lângă ecranul touch screen unde pot fi selectate toate opțiunile cu care este dotată mașina, de la muzică la GPS – și un head-up display unde pot fi afișate cele mai importante informații pentru șofer. De asemenea, Noul Tiguan dispune de o opțiune numită „App-Connect”, prin care puteți controla, chiar și atunci când sunteți la drum, cele mai importante funcții pentru telefonie, știri și muzică ale smatphone-ului. Mai concret, prin această opțiune, display-ul de bord devine un nou ecran al smartphone-ului și poate servi și ca GPS prin aplicația pe care o aveți deja instalată.

Prețul de la care pornește Noul Tiguan este de 21.000 de euro, TVA inclus, mașina putând fi achiziționată și prin programul Remat. Standul Autoclub – Centrul Volkwagen Timișoara este deschis la Iulius Mall, la demisol, în zona Băncii Transilvania, până în 9 aprilie, tot aici putând să vă înscrieți pentru un drive-test ce va fi disponibil după lansarea oficială a mașinii. Aceasta va avea loc în luna mai, în România.