Noul Cod Vamal al Uniunii Europene, in dezbatere la Camera de Comert Timis

De Marcel Hoster
Noul Cod Vamal al Uniunii Europene, in dezbatere la Camera de Comert Timis
© TION: Noul Cod Vamal al Uniunii Europene, in dezbatere la Camera de Comert Timis
Firmele care au legături comerciale cu ţările din Uniunea Europeană sunt invitate să participe la cea mai nouă dezbatere organizată de Camera de Comerţ şi Agricultură Timiş. Marţi, 19 aprilie, se va discuta despre Noul Cod Vamal Unional.


Noile reguli vamale aplicate în cadrul Uniunii Europene vor fi subiectul unui nou seminar dedicat firmelor din judeţul Timiş. Mai mulţi specialişti din cadrul Direcţiei Regionale Vamale vor oferi celor prezenţi la evenimentul din 19 aprilie, la Centrul Regional de Afaceri, cele mai noi informaţii din domeniu, în cadrul dezbaterii intitulate „Legislaţia vamală începând cu 1 mai 2016. Noul Cod Vamal Unional”.

Din 1 mai 2016 intră în vigoare Noul Cod Vamal al Uniunii Europene. Agenții economici care realizează operațiuni de comerț exterior sunt direct afectați de noile prevederi legislative. Înțelegerea acestor schimbări, implementarea lor corectă și din timp este esențială pentru România, poartă de intrare a bunurilor necomunitare către Europa Centrală și de Est.

Acţiunea este organizată de Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiș, sub egida Instituţiei Prefectului Judeţul Timiș, în colaborare cu Direcţia Regională Vamală Timişoara și în parteneriat cu Asociația Română de Logistică.

Seminarul va avea loc în data de 19 aprilie de la ora 10.00, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT. Informații suplimentare se pot obţine la numerele de telefon: 0372185230, 0256-490771, sau la adresa de e-mail: cculda@cciat.ro, Cătălina Culda – consultant cameral.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor