Noul AYGO Bi-Tone x-cite, disponibil acum si in Romania

Reactualizat la:
Noul AYGO Bi-Tone x-cite, disponibil acum si in Romania
ADVERTORIAL. Odată cu lansarea sa, AYGO a marcat în mod semnificativ segmentul A, cu aspectul său distinctiv și opțiunile de personalizare inteligente, care permit clienților să-și manifeste propriile preferințe în materie de design.

Mai mult de 10 părți componente ale mașinii pot fi personalizate în această manieră.

De la designul frontal în formă de “x”, până la gama largă de opțiuni de personalizare, toate deciziile de styling și inginerie aferente noului Aygo poartă amprenta preocupării intense pentru nevoile și aspirațiile clienților potențiali ai acestui model. Acestea din urmă sunt persoane dinamice și autentice, care trăiesc viața din plin și pentru care autenticitatea, dar și distracția joacă un rol important în cotidian.

Acum, Toyota AYGO vine cu o noua ediție limitată a versiunii x-cite, varianta cea mai extrovertită din gamă, adaugând și mai multă personalitate modelului existent.

Noua ediție x-cite Yellow dispune de o culoare nouă la exterior, galben metalizat, în combinație cu ornamente negre pentru “x”-ul frontal al barei de protecție, plafon în culoare neagră, în timp ce oglinzile laterale față sunt finisate în negru intens. Jantele de aliaj de 15″ cu spițe duble sunt finisate în negru lucios și vin echipate cu capace centrale colorate de asemenea în negru intens.

La interior, tema este continuată cu scaune individualizate cu laterale și cusături de culoare galbenă, ornamente în culoare galbenă la gurile de ventilație, schimbătorul de viteze și covorașele de interior.

Versiunea x-cite vine echipată cu intuitivul sistem multimedia x-touch 7.

Sistemul integrat al camerei video pentru marșarier poate asista șoferul la parcare sau la manevrele în spațiile înguste.

AYGO este echipat cu un motor pe benzină Euro 6 în 3 cilindri de 1,0 litri VVT-I, acesta putând fi combinat cu o transmisie manuală sau “x-shift” (transmisie manuală automatizată). Sistemul de propulsie este unul dintre cele mai eficiente din clasa sa, iar emisiile de CO2 de numai 97 g/km au calificat modelul pentru acordarea ecobonusului în Programul de Reînnoire a Parcului Auto Național.

În România, noul Aygo x-cite Yellow este disponibil la comandă din luna mai 2016.
Regulament de plasare a anunturilor