Nouă milioane de lei pentru ADR Vest

Nouă milioane de lei pentru ADR Vest
Noi fonduri europene pentru ADR Vest. Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest va primi 9,2 milioane de lei pentru a superviza modul de punere în aplicare a Programului Operaţional Regional.

Instituţia a semnat contractul de finanţare pentru proiectul „Sprijin pentru ADR Vest în calitate de Organism Intermediar pentru implementarea şi monitorizarea cu profesionalism şi eficienţă a proiectelor finanţate prin POR 2007 – 2013”. Valoarea eligibilă  a contractului (fondurile nerambursabile) este de 9,2 milioane de lei, sumă asigurată de Uniunea Europeană, prin axa prioritară 6 a POR 2007 – 2013, şi de Guvernul României. 

Obiectivul contractului de finanţare este sprijinirea implementării transparentă şi eficientă a Programului Operaţional Regional 2007 – 2013 în Regiunea Vest. În acest sens ADR va efectua lansarea la nivel regional a cererilor de proiecte; se va ocupa de evaluarea, selecţia şi contractarea cererilor de finanţare depuse de beneficiarii; va avea în vedere monitorizarea implementării proiectelor finanţate prin POR. Perioada de implementare a proiectului se va încheia în 31 decembrie 2010.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor