Noua kilometri din reteaua de gaz a orasului Timisoara vor fi reabilitati în 2011

1Comentariu
Noua kilometri din reteaua de gaz a orasului Timisoara vor fi reabilitati în 2011
Ne încasează facturile dar mai şi investesc câte ceva. Şi chiar dacă lucrările nu se vor desfăşura prea departe de sediul din str. Memorandului colţ cu Independenţei, cei de la E.ON Gaz vor să le poată spune abonaţilor „aici sunt banii dumneavoastră”.

La începutul anului 2010, conducerea societăţii de distribuţie contabiliza circa 2 milioane de lei investiţi în anul precedent în extinderea reţelei de gaz şi în modernizarea SRM-urilor (staţiile de reglare-măsurare a presiunii) din Timişoara şi Jimbolia.

Acum însă, ambiţiile celor de la E.ON Gaz sunt ceva mai mici, concentrându-se, potrivit celor declarate de conducerea companiei, „pe îmbunătăţirea serviciilor de distribuţie, prioritatea fiind reabilitarea şi modernizarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale”. Ca urmare, planul investiţional pe 2011 prevede reabilitarea a nouă kilometri din reţeaua de gazdin oraşul Timişoara. Ce-i drept, lucrătorii nu se vor îndepărta prea mult de „casă”, deoarece aproape întreaga zonă vizată se situează în imediata vecinătate a sediului din Timişoara al companiei.

Cei de la E.ON Gaz se vor pune astfel pe treabă chiar peste drum de str. Memorandului, abordând reţeaua de pe strada Ulpia Traiana, precum şi de pe străzile paralele cu aceasta, Traian Vuia, Alexandru Macedonsky, ajungând până pe una din arterele cele mai circulate ale oraşului, Constantin Brâncoveanu. Totodată, în planul investiţional pe 2011 sunt cuprinse şi alte două străzi importante, din aceeaşi zonă, Glad şi Eneas.

M.H.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor