Noua Generatie Yaris ajunge si in Romania! (P)

Reactualizat la:
Noua Generatie Yaris ajunge si in Romania! (P)
Marţi, 18 octombrie, Toyota Timisoara a lansat noua generaţie Yaris. Evenimentul a avut loc concomitent în 20 de locaţii Toyota din întreaga ţară. Pe lângă dotările de ultimă oră de care beneficiază, mult-aşteptatul model aduce o inovaţie şi în evenimentul de lansare, care conecteaza simultan sediile Toyota din ţară prin intermediul unei transmisiuni live de la showroom-ul Toyota din Bucureşti Nord.

Astfel, parteneri şi jurnalişti din întreaga tara au fost martori în acelaşi timp la dezvăluirea modelelor din „Generaţia Geniu” şi vor putea descoperi noutăţile care situează Noul Yaris în avangarda clasei B.

Pentru a-şi demonstra calităţile, noul Toyota Yaris a fost testat de câteva persoane publice cunoscute care l-au condus în situaţii obişnuite stilului lor de viaţă. Care au fost reacţiile lor, precum şi ce le-a plăcut cel mai mult la noua generaţie Yaris au fost doar câteva lucruri pe care participanţii la lansare le-au descoperit în cadrul evenimentului.

Aflat la cea de-a treia generaţie, Noul Yaris vine să demonstreze, din nou, că este cu un pas înaintea celorlaţi, aducând noi combinaţii ingenioase de beneficii:

  • spaţiul interior:  Yaris-ul a inventat practic conceptul devenit faimos “compact la exterior,  dar spaţios în interior”
  • motorizări eficiente: conceptul Toyota Optimal Drive introdus de Toyota combină tehnologia superioară a motoarelor cu ultimele inovaţii în materie de design şi cu transmisiile avansate.  Yaris Noua Generaţie este disponibil în 3 variante de motorizări: 1.0 l VVT-i 69 CP, 1.33 L Dual VVT-i 99 CP şi 1.4 L D-4D DPF 90 CP.
  • design interior şi calitate percepută de top: Yaris Noua Generaţie continuă să ridice standardele de calitate ale segmentului, la un nivel întâlnit de obicei în clase superioare. În interior regăsim un habitaclu creat în jurul şoferului, cu o poziţie de condus ergonomică, precum şi cu materiale de o calitate percepută superioară.  
  • sisteme multimedia avansate şi accesibile: Toyota Touch şi Toyota Touch & Go sunt noutăţile absolute în materie de conectivitate, pe care Yaris Noua Generaţie le prezintă publicului, confirmând că ingeniozitatea este unul din atu-urile sale.

Toyota Touch este un sistem inteligent de acces şi control al funcţiilor on-board, cu ecran tactil de 6.1″, color şi camera video pentru marşarier . Toyota Touch & Go* adaugă acestuia şi sistemul de navigaţie şi serviciile web.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care Toyota a ales să îi spună acestei noi generaţii Yaris “Generaţia Geniu”.

*disponibil optional

Pentru mai multe informatii despre gama Toyota in Romania va rugam accesati www.toyota.ro sau contactati dealer-ul Toyota Timisoara:

WESTMOTORS SRL

Calea Lugojului nr. 88, Ghiroda 307200

Telefon: +40 256 20 80 42, fax: +40 256 27 27 81

office@westmotors.ro

www.westmotors.ro
Regulament de plasare a anunturilor