Nou la Timisoara: Master în tehnici Foto-Video

Nou la Timisoara: Master în tehnici Foto-Video
Te atrag fotografia şi filmul? De anul acesta, în premieră la Timişoara, poţi studia aceste domenii la nivel postuniversitar. Facultatea de Arte şi Design din cadrul Universităţii de Vest Timişoara a înfiinţat şi pentru studiile postuniversitare specializarea numită chiar Foto-Video.

Dacă până acum absolvenţii de facultate pasionaţi de fotografie şi film erau nevoiţi să se gândească la programe de master în alte oraşe universitare, din acest an nu mai este nevoie să căutaţi atât de departe. Sunt aşteptaţi atât absolvenţii unor facultăţi înrudite (Arte, Jurnalism, Teatru), cât şi cei specializaţi în alte domenii, întrucât masterul face parte din platforma interdisciplinară. Concursul de admitere se organizează în data de 25 septembrie.

În cadrul programului de master vor fi studiate tehnici avansate de fotografie, portretul în fotografie, fotografia de modă, teoria şi analiza filmului, regie de film, media montaj (film, fotomontaj). Colectivul profesorilor care vor preda la masterul Foto-Video este format din Stelian Acea, Carol David, Ileana Pintilie, Lucian Ionică, Camil Mihăiescu, precum şi Ioan Cărmăzan de la Facultatea Hyperion din Bucureşti, regizor şi scenarist care a realizat peste 80 de filme de scurt metraj, lung metraj şi film documentar. Înscrierile se fac la sediul Facultăţii de Arte (camera 010).

Admiterea se va face în urma unui interviu, pe bază de portofoliu cu lucrări personale. Mai multe informaţii se pot afla de pe site-ul Facultăţii de Arte şi Design (http://www.arte.uvt.ro/master.php) sau de la secretariat, telefon 0256-592.900.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !