Nordic Residence Park, planuri pentru noul an

Reactualizat la:
Nordic Residence Park, planuri pentru noul an
ADVERTORIAL. A venit acel moment în care fiecare dintre noi face o analiză asupra planurilor pe care le-a avut la începutul lui 2017, constată pe câte dintre acestea a reușit să le pună în aplicare, ce impact au avut și ce anume ar trebui să treacă pe listă pentru anul care urmează. În acest proces este și echipa Nordic Residence Park, care, în spirit de sărbătoare, ne transmite zâmbind că înfăptuirea planurilor pe care le-a avut în anul 2017 și mulțumirea clienților care au achiziționat o casă în Nordic Residence Park îi determină să își continue misiunea și în anul care urmează.

„Misiunea noastră, adică aceea de a redefini conceptul de cămin, de a dezvolta proiecte cu responsabilitate, de a investi în performanță și de a construi în cele mai bune zone de locuit, a făcut ca în anul 2017 să începem construcția celui de-al treilea lot de case, prin care am mărit suprafața Nordic Residence Park cu 10.000 mp. Și iată că, în doar 3 luni de la începerea lui, 30% din case și-au găsit cumpărători.

Mulțumirea noastră este că am pus bazele unei adevărate comunități și că reușim să o creștem de la an la an, că ne remarcăm constant prin faptul că aducem un concept aparte pe piața imobiliară din această zonă.

Le mulțumim tuturor celor care au ales să facă parte din comunitatea Nordic Residence Park și îi asigurăm că vom fi în continuare alături de ei.

Le promitem acelora care sunt în căutarea unei noi locuințe că vom continua să respectăm cu strictețe standardele de calitate care au adus succesul proiectului.

Echipa Nordic Residence Park urează tuturor Sărbători Fericite și un An Nou plin de împliniri!” – a declarat Sorin Drăghici, Managing Partner Albedra.

Situat în nordul Timișoarei, strada Arinului, Dumbrăvița, Nordic Residence Park se remarcă prin faptul că a adus un concept nou pe piața imobiliară din această zonă. Întregul proiect, întins pe o suprafață de peste 70.000 mp, este construit în jurul celui mai mare parc dezvoltat de un investitor privat și dedicat rezidenților.poza-amplasare-cartier-nrp

Mai multe detalii despre cartier se găsesc pe site – www.nordic-residence.ro și pe pagina de Facebook – @NordicResidenceTimisoara.

Pentru mai multe detalii despre avantajele pe care le oferă cartierul și despre procesul de achiziție a unei case, reprezentanții Nordic Residence Park vă stau la dispoziție la: 0741 227 553 – Oana Buzner, 0730 022 945 – Alexandra Szekely-Kekedy.

(941460)
Regulament de plasare a anunturilor