Nordic Residence Park, pe primul loc in preferintele timisorenilor care isi doresc o casa moderna si cocheta

Nordic Residence Park, pe primul loc in preferintele timisorenilor care isi doresc o casa moderna si cocheta
ADVERTORIAL. Zona de nord a Timișoarei este și va rămâne cu siguranţă cea mai apreciată zonă rezidențială dedicată caselor noi. Accesul rapid la zona centrală a orașului, dar și la toate facilitățile urbane, reprezintă principalul avantaj pentru cei care doresc să se mute la casă. Localizat în această parte a orașului, Nordic Residence Park este astfel soluția ideală pe care tot mai multe familii timișorene au descoperit-o cu încântare.

Avântul proiectului este unul spectaculos, iar Mădălin Surugiu, Director Marketing Vânzări, ne anunță că primul lot de case este vândut deja în proporție de 75%, cel mai achiziționat model fiind casa Helga, foarte apreciată pentru suprafața extinsă și compartimentarea excepțională.

Nordic Residence Park, proiect rezidențial de anvergură!

Inovația pe care Nordic Residence Park o aduce se referă la complexitatea proiectului în sine: primul ansamblu rezidențial de anvergură din partea de nord, proiectat după model occidental, pe o suprafață de peste 70.000 mp şi prevăzut cu peste 165 de case, drumuri asfaltate, toate utilitățile asigurate, zone verzi amenajate și parc, dedicate rezidenților. Practic, Nordic Residence Park este primul cartier de case dezvoltat pentru client și pentru confortul acestuia din toate punctele de vedere. În momentul în care cartierul va fi finalizat, experiența de locuire de care rezidenții se vor bucura va fi una impresionantă, ne spune Mădălin Surugiu, care ne asigură că în acest sens se lucrează intens. Prima etapă de dezvoltare se apropie de finalizare și va presupune predarea a peste 40 de case, amenajarea parcului de 5.222 mp și construirea noilor loturi de case.

Vila Tanya, casa lunii iunie în Nordic Residence Park

Vila Tanya este o vilă cochetă şi totodată foarte modernă, proiectată special pentru cei care își doresc de mult să schimbe stilul de viață agitat de la bloc și să locuiască la casă. Este o construcţie individuală fără nic un perete comun cu vecinii, oferind acel plus de liniște și intimitate de care cu toții avem nevoie după o zi de lucru. Vila Tanya oferă toate beneficiile unei vieți moderne, fiind ideală pentru tinerele familii. Este o casă în care viața se schimbă în bine și devine așa cum ai visat-o!

Din punct de vedere al specificațiilor tehnice, aceasta este compusă din parter și etaj, 3 dormitoare, 2 băi, sufragerie cu loc de luat masa, bucătărie, vestibul, debara și terasă. Suprafața construită este de 148,30 mp, iar cea utilă de 111,11 mp.

Departament vânzări Nordic Residence Park

Ești interesat să obții cea mai bună ofertă la una dintre casele noastre? Te invităm să ne contactezi chiar azi. Colegii noștri Alexandra și Mădălin îți stau la dispoziție telefonic la 0730 022 945 sau 0725 349 303 sau pe www.nordic-residence.ro.