Nominalizați profesorii pentru Premiul Mentor

De Crina Dobocan
Nominalizați profesorii pentru Premiul Mentor
Profesorii și antrenorii din Bihor pot fi nominalizați la Premiul Mentor pentru excelență în educație 2018.

Cunoașteți un profesor bine pregătit profesional, devotat, entuziast, care a susținut pregătirea școlară a copilului dumneavoastră, organizând cercuri de specialitate, susținându-l la concursuri, dându-i sfaturi utile pentru dezvoltarea talentului său? Cunoașteți un antrenor care a descoperit talentul copilului dumneavoastră și care l-a ajutat să-şi dezvolte aptitudinile în domeniul sportiv cel mai potrivit pentru el? Vă mai amintiți un profesor care v-a lansat în carieră și la care v-ați putut întoarce oricând pentru sfaturi și sprijin profesional?

Nominalizați-i la Gala Premiilor Mentor pe profesorii, antrenorii și mentorii care au descoperit și au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii pași, al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor. Orice persoană poate să facă o nominalizare atât în nume propriu, cât și în numele unui grup.

Fundația Pentru Comunitate premiază anual zece profesori și antrenori care au descoperit tineri talentați și au avut grijă de ei la începutul carierei lor. Premiul constă într-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemțoi și o sumă în valoare de 8.000 de lei.

Gala Premiilor Mentor va fi organizată, în primăvara anului 2019, la Teatrul „Odeon” din București.

„Dorim să atragem atenția opiniei publice asupra acelor profesori și antrenori din țară care au reușit și reușesc să stimuleze copiii talentați, care îi pregătesc pentru a face față competițiilor, care caută în permanență posibilitățile lor de dezvoltare”, anunță organizatorii.

Toți cei ce doresc să facă nominalizări mai au la dispoziție trei săptămâni. Detalii și formulare de nominalizare se pot găsi la adresa: http://pentrucomunitate.ro/web/index.php?option=com_content&view=article&id=699&Itemid=135&lang=ro/.

La edițiile precedente, din Bihor au fost premiați: profesoara de filosofie Elvira Groza – 2016 (Liceul Teoretic „Aurel Lazăr”), profesoara Anița Luncan – 2015 (Colegiul Național „Emanuil Gojdu”), Rend Erzsébet, profesoară de fizică – 2011.

Programul a fost inițiat în 2010 și este organizat de Fundația Pentru Comunitate, cu sprijinul financiar MOL România.

Nominalizările se pot face până la data de 31 decembrie 2018. Consiliul Director al Fundației Pentru Comunitate va alege câștigătorii Premiului Mentor în luna februarie 2019 și va organiza înmânarea distincțiilor în perioada următoare. Lista premianților se publică în ziua decernării premiilor.

Nominalizările se trimit într-un singur exemplar, prin poștă, la adresa Fundației Pentru Comunitate: 400750 Cluj-Napoca, O.P. 1, C.P. 390; pe plic se menționează „Premiul Mentor”, sau prin e-mail, la adresa mentor@pentrucomunitate.ro. Informații suplimentare pot fi solicitate în scris la adresa mentor@pentrucomunitate.ro sau telefonic la numerele 0752/018.760 sau 0755/045.699.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor