Nomasvello®, marca a frumusetii si tineretii (P)

Reactualizat la:
Nomasvello®, marca a frumusetii si tineretii (P)
Te-ai săturat de ceară, epilator, durere, programări dese la epilat ? Nomasvello® CBC îţi propune epilarea definitivă cu IPL (lumină intens pulsată), un serviciu care te va încânta prin simplitatea cu care scapi de problema “păr”, prin rapiditatea cu care vezi primele efecte ale tratamentului de epilare definitivă şi prin siguranţa că ai ajuns pe mâini bune, pentru că Nomasvello® este un brand specializat în epilare definitivă şi terapii faciale (riduri, pete, acnee).

Nomasvello® este un mix interesant între clinică medicală şi salon cosmetic. Când urmezi protocolul de lucru, te simţi sigur ca la medic, dupa care, în timpul tratamentului, spontaneitatea şi relaxarea operatoarelor îţi dau un sentiment bun, de confort.

Ce primeşti la Nomasvello® CBC? În primul rând şi cel mai cerut tratament este acela de epilare definitivă. Faci test, te reprogramezi dupa 24 de ore şi începi. În medie petreci cam 45 de minute pentru 2 zone tratate, timp în care ţi se şi povesteşte despre cum hidratezi şi pregăteşti pielea pentru fiecare tratament, pentru că tratamentele se repetă de 6-8 ori o dată la 4-6 săptămâni şi între timp trebuie să ai grijă de pielea ta.

În afară de epilare, mai poţi beneficia de terapii faciale, care se traduc prin estomparea ridurilor fine, tratarea acneei uşoare, neactive şi eliminarea petelor solare sau de vârstă.

De ce iţi plac tratamentele Nomasvello® de epilare definitivă şi îngrijirea tenului? Pentru că sunt non-invazive, nu prezintă riscuri pentru piele sau pentru sănătate. Contraindicaţiile sunt puţine : sarcină, alaptare, iar preţul este foarte avantajos, unic pe zona şi şedinţă, unisex, adică 30 euro / 124 lei.

Nomasvello® CBC se află în strada  Brediceanu, 10, corp C mezanin (cartier Piaţa 700). Pentru programări sună la 0745 624 624 / 0356 / 454426 sau trimite-ne un email la cbc@nomasvello.ro.
Regulament de plasare a anunturilor