Noi carduri de parcare gratuită pentru persoanele cu dizabilitaţi

Noi carduri de parcare gratuită pentru persoanele cu dizabilitaţi
Timişoara – Persoanele cu dizabilitaţi au la dispoziţie, de acum, un nou model de card-legitimaţie pentru parcarea gratuită. Actul este eliberat de Serviciul pentru Reglementari Urbane din cadrul Primariei şi va fi plastifiat, cu excepţia locului rezervat semnăturii titularului.

Cei de la Poliţia Comunitară şi ADP schimbă modelul cardului-legitimaţie de parcare gratuită eliberat de Serviciul Reglementări Urbane din cadrul Primăriei. Acesta va fi plastifiat, excepţie făcând doar spaţiul rezervat semnăturii titularului. De asemenea, ADP atenţionează că pentru persoanele cu handicap locomotor se eliberează un abonament de parcare, care este valabil timp de un an. Abonamentul este gratuit şi conferă drept de staţionare pe timp nelimitat în orice zonă tarifară, inclusiv în parcările cu acces controlat. Poliţia Comunitară atrage atenţia că persoanele care nu deţin cardul-legitimaţie sau abonamentul menţionat şi opresc, staţionează sau parchează pe locurile semnalizate ca fiind destinate persoanelor cu handicap pot fi sancţionate cu amenzi între 500 şi 1000 lei. Anul trecut, nu mai puţin de 888 persoane au fost depistate şi sancţionate pentru că au staţionat pe locurile destinate persoanelor cu dizabilitaţi.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor