Noi achiziţii la Politehnica

Jucătorii de la Poli şi-au reluat marti pregătirile după două zile libere. Sâmbătă, în etapa a 13-a a Diviziei A, alb-violeţii vor întâlni la Galaţi, echipa Oţelul.

Jucatorii care au avut probleme medicale la sfârşitul săptămânii trecute au participat la antrenamentul de ieri. La şedinţa de ieri au luat parte şi trei jucători tineri de la echipa satelit, CFR Timişoara: Mera, Latovlevici şi Scutaru. Staff-ul medical al echipei s-a întărit prin venirea lui Mircea Popa, profesor de cultură fizică medicală.

Popa a lucrat timp de trei decenii la Steaua Bucureşti, timp de 12 ani a activat la lotul naţional, iar timp de patru ani şi-a desfăşurat activitatea în Turcia, la Galatasaray, respectiv Beşiktaş Istanbul.

Mircea Popa va răspunde la Poli de recuperarea jucătorilor şi de tot ce ţine de cabinetul medical, cu excepţia responsabilităţilor unui doctor.

Meciul Oţelul Galaţi – Poli va avea loc sâmbătă, de la ora 14 şi va fi transmis în direct de postul naţional de televiziune TVR2. Oţelul ocupă penultimul loc în clasament, cu doar opt puncte, în timp ce Poli se află pe poziţia a patra, cu 20 de puncte.
Regulament de plasare a anunturilor