No Artists No Tracks, un concept de imagine si un show complet original, la Timisoara

No Artists No Tracks, un concept de imagine si un show complet original, la Timisoara
În clubul Youtopia din Timișoara distracția a fost la putere marți seara. Un nume simplu ce are la bază un joc de cuvinte, dar care ascunde în spate un potențial international. No Artists No Tracks, invitatul special, înseamnă în primul rând inovație. Joaca cu suntele și notele muzicale scot la iveală o imaginație creativă și un sound nou, care aduc distracția la ea acasă, în cluburi.

No Artists No Tracks experimentează forme și linii muzicale care nu se încadrează în tipar,creând astfel un sound nou, complex și experimental. Pentru aceasta, ei adopta o combinație între house, techno,jazz și afro-beat.

No Artists No Tracks au pregătit în acest an un single, “Say  Bye”,  ce își propune să atace topurile românești și mai ales pe cele internaționale. Este un produs special creat să se modeleze perfect ritmului energic din cluburi și reprezintă primul single lansat oficial la nivel internațional, promovat în peste 70 de țări prin brokerul muzical ToCo Internațional (devenind colegi de catalog cu Benny Benassi, Ferry Corsten, Chocolate Pum, Dj Bobo, IN-GRID etc.) .

În prezent, piesa “Say Bye” se bucură de popularitate în Europa, ocupând locuri fruntașe în topurile radiourilor. În Grecia staționeză de trei săptămâni pe locul 1 în Top 5 piese internaționale, realizat de Sferikos Fm , și de asemenea ocupă locul 2 în topul difuzărilor radio.

Distracția a continuat în Youtopia până dimineața, cu mix-uri No Artists No Tracks.

F. L.
Regulament de plasare a anunturilor