Ne vindecă de boli cu talpa

Reactualizat la:
Ne vindecă de boli cu talpa
Viorel Butnaru, ultimul ucenic al fostului stareţ al Mănăstirii Dervent, părintele Elefterie, îşi vindecă pacienţii călcându-i în picioare. Mai exact, le aşază oasele în poziţia lor corectă prin executarea unui masaj cu talpa.

Fără pic de durere, osteopatul “tratează” luxaţiile, cifoza, scolioza, platfusul, anumite hernii de disc, spondiloza, cefaleea şi chiar impotenţa.

De la vârsta de 15 ani, Viorel Butnaru, din localitatea nemţeană Grumăzeşti, calcă, la propriu, oamenii în picioare, scopul său fiind unul nobil: acela de a-i vindeca de anumite afecţiuni ale coloanei vertebrale sau ale articulaţiilor.

“Mama m-a dus, într-o zi, prin 1975, la Mănăstirea Agapia Veche, la un preot care făcea minuni. Era vorba de părintele Elefterie. Aveam 15 ani, iar întâlnirea cu el mi-a schimbat viaţa. Veneau mii de oameni la el, suferinzi de coloană şi articulaţii. Părintele îi vindeca, călcându-i cu talpa piciorului. Era vorba de osteopatie, o metodă de aranjare a oaselor şi articulaţiilor în poziţia lor corectă. M-a văzut în mulţime şi m-a chemat la el, ca să calc în locul lui, pentru că el avea 70 de ani şi era foarte slăbit. M-a învăţat cum să fac călcăturile. Timp de 15 ani, am stat pe lângă părinte şi am învăţat de la el tehnica masajului cu talpa”, îşi aduce aminte Viorel Butnaru.

“După Revoluţie, am venit la Bucureşti, unde am urmat diverse cursuri de osteopatie, pentru a putea intra în legalitate cu vindecarea prin călcături”, povesteşte Viorel Butnaru. De atunci, susţine că a vindecat mulţi oameni care umblaseră pe la diverşi medici fără nici un rezultat.

“Am vindecat chiar şi un bărbat care suferea de impotenţă, din cauza poziţionării incorecte a unor vertebre. Acestea îi dereglaseră organele genitale. I-am aşezat vertebrele la loc şi şi-a revenit”, ne mai spune osteopatul.

“Mulţi oameni suferă de diverse afecţiuni generate de poziţionarea incorectă a vertebrelor, care apasă pe nervi. În momentul în care vertebrele ajung în poziţia iniţială, dispare şi afecţiunea”, ne explică Viorel Butnaru, şeful Centrului Somavita.

Pe lângă tehnica “călcăturii cu talpa”, Viorel Butnaru aplică diverse metode de aranjare a oaselor. Laurei, de pildă, îi aranjează vertebrele din partea de sus a coloanei. “Nu simt absolut nici o durere. Din contră, după o şedinţă de masaj, sunt foarte relaxată”, ne-a spus Laura.

“Tehnica este valabilă”

Prof. dr. Gheorghe Burnei, şeful secţiei Ortopedie, din cadrul Spitalului “Marie Curie” din Bucureşti, ne-a confirmat că tehnica reaşezării oaselor în poziţia corectă este perfect valabilă:

“Există specialişti care practică osteopatia, îndeosebi în cazul subluxaţiilor, adică atunci când articulaţiile de la nivelul coloanei vertebrale nu se află într-o poziţie corectă. Drept urmare, articulaţiile revin la normal, pacienţii scapă de durere, iar, treptat, se tonifică şi musculatura”.

SURSA: www.click.ro0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor