Ne va scrie primarul!

Timişorenii care mint în ceea ce priveşte venitul lunar, nu vor mai primi ajutor de la Primărie cinci ani.În această iarnă, Guvernul acordă încă subvenţii la plata căldurii iar Primăria Timişoara oferă nişte ajutoare suplimentare.

De ele vor beneficia doar timişorenii care câştigă cel mult 550 lei vechi pe lună. Numai că cei care au venituri cuprinse între 450 şi 550 lei noi pe lună vor primi aceste ajutoare doar dacă locuiesc singuri.

Cererile pentru obţinerea acestui sprijin trebuie însoţite de adeverinţa de venit din luna anterioară acordării ajutorului, fişa fiscală şi declaraţia de venit global. Cei care vor declara că beneficiază de venituri mai mici decât cele din realitate vor fi sancţionaţi conform Codului Penal şi în plus nu vor mai beneficia de ajutoare şi scutiri acordate de Consiliul Local Timişoara timp de cinci ani. Cererile pentru ajutorul acordat de Primărie ajunse la Colterm vor fi trimise apoi la Serviciul Comunitar de Asistenţă Socială al Primăriei care le va verifica.

 Apoi, primarul va semna dispoziţii privind cuantumul acestor ajutoare, care vor ajunge prin poştă la fiecare asociaţie de locatari, până în 29 noiembrie.
Regulament de plasare a anunturilor