Ne numim timisoreni si suntem mandri!

De ADVERTORIAL
Reactualizat la:
Ne numim timisoreni si suntem mandri!
Născuţi, crescuţi, educaţi în spiritul acestui oraş care a scris istoria modernă a României, am fost întotdeauna un reper, un model, un exemplu al normalităţii, al bunului simţ şi al multiculturalităţii.

Timişoara cu spiritul ei unic ne-a făcut pe toţi să rezonăm, să trăim frumos, să fim toleranţi, dar şi să facem zid împotriva dictaturii şi a gloanţelor.
Ne-am câştigat respectul în faţa lumii. Primul oraş liber de comunism, oraşul premierelor, oraşul florilor, oraşul cu cel mai mare patrimoniu de clădiri istorice, poarta spre vest, toate aceste atribute pun Timişoara pe harta capitalelor de suflet.

Pentru mine Timişoara este un univers. Educaţia, familia, casa, bucuriile, tristeţile, reuşitele profesionale, succesul, prietenii, toate mă leagă de acest oraş. Aici mi-am desăvârşit vocaţia şi profesia de medic. Am muncit, am învăţat, am performat. De douăzeci şi cinci de ani mă îngrijesc de sănătatea oamenilor şi o fac cu grijă şi cu bucurie, cu sufletul, dar mai ales cu responsabilitate!

Exact aşa am tratat de la început şi politica. Am ales să mă implic din dorinţa de a face mai bine pentru noi toţi. Familia şi prietenii au înţeles primii şi mi-au rămas aproape. Apoi a venit încrederea voastră. Când mi-aţi oferit votul pentru Camera Deputaţilor am înţeles că mai presus de orice contează sinceritatea, contează omul şi intenţia lui bună, contează respectul. Şi Timişoara trebuie să impună respect.

Oraşul martir, oraşul etalon, este acum o arenă de circ în care saltimbancii fac tumbe şi stârnesc râsul. Trebuie să oprim acest spectacol grotesc! Dacă ar putea, eroii Revoluţiei ne-ar arată obrazul. Memoria lor ne obligă să facem ceva, să intervenim, să schimbăm lucrurile.

Cu proiecte realiste, cu calm şi cu bun simţ, cu responsabilitate, împreună putem face din Timişoara o Capitală a reputaţiei. Pentru mine este o obligaţie!
Aceste gânduri mă motivează pentru Primăria Timişoarei. Vreau să trăiesc într-un oraş curat, frumos şi mândru, vreau să fac din Timişoara un simbol sănătos al României.

Cu încredere şi respect,

Florin Bîrsăşteanu
Regulament de plasare a anunturilor