Încep să curgă bani pentru sănătate

Încep să curgă bani pentru sănătate
Servicul de Ambulanţă Timişoara va putea supravieţui încă o lună de zile pentru că tocmai a primit o suplimentare de 14 miliarde de lei vechi. Banii au fost alocaţi de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş în urma rectificării bugetare.

„Am făcut demersuri pentru suplimentarea fondului Serviciului de Ambulanţă cu încă 6 miliarde de lei vechi până la sfârşitul acestui an”, am aflat de la Mariana Mocioalcă, purtătorul de cuvânt al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Timiş.

Cu aceşti bani Serviciul de Ambulanţă va putea plăti serviciile medicale pentru cei care ajung cu urgenţe la Ambulanţă. Celelalte instituţii sanitare din Timiuş aşteaptă partea de bani care trebuie să le revină în urma rectificării.

În judeţ Timiş la această dată mai există doar 12 unităţi farmaceutice care mai au fonduri pentru eliberarea medicamemntelor gratuite şi compensate, restul terminându-şi banii după maxim două săptămâni de când au început să elibereze. Majoritatea acestor farmacii se află în mediul rural.
Regulament de plasare a anunturilor