În timpul liber mergi la un film

Danny DeVito
Danny DeVito
TIMIŞOARA – La Timiş rulează filmul În slujba vieţii, în regia lui Andrew Davis, iar în rolurile principale Ashton Kutcher, Kevin Costner.

Genul filmului: actiune, aventuri, dramă
Durată: 136 minute
Reprezentaţii: 15 – 17.30 – 20

Descris cel mai bine ca varianta US Coast Guard ( Paza de Coasta a SUA) a lui Top Gun, cu puţin din An officer and a A gentelman adaugat, Gardianul este o variaţiune din filmele amintite. Kevin Costner joacă rolul unui salvator îmbătrânit din Paza de Coasta, a cărui echipă este chemată într-o misiune teribilă.

La Capitol puteţi viziona filmul Crăciun cu scântei, în regia lui John Whitesell, iar în rolurile principale Matthew Broderick, Danny DeVito.

Genul filmului: comedie
Durată: 94 minute
Reprezentaţii: 16 – 18 – 20

Pentru Steve Finch (Matthew Broderick), din Cloverdale, Massachusetts, Crăciunul este cel mai minunat moment al anului. De ani de zile, Steve veghează ca toţi membrii să respecte întocmai tradiţiile, şi o face atât de sârguincios, încât soţia sa Kelly (interpretată de Kristin Davis), fiica sa, Madison (Alia Shawkat) şi fiul său, Carter (Dylan Blue) abia îl mai suportă. În ciuda protestelor lor, Steve planifică sărbătorile de iarnă în cele mai mici amănunte – începand cu fotografia de familie pentru felicitarea tradiţională de Crăciun, continuând cu colindarea vecinilor şi terminând cu împodobirea bradului. Steve însuşi dirijează cu mândrie organizarea festivităţii anuale de Crăciun a oraşului. Lucrurile se complică, însă, cu apariţia unei concurente neasteptate. Noul său vecin, Buddy Hall (interpretat de Danny De Vito), e hotarat să-l întreacă. Ambiţia sa este, nici mai mult, nici mai puţin, ca decoraţiile luminoase ale casei sale sa fie vizibile din spatiu. Între cei doi se declanşează un razboi care îi va împinge la cele mai nesăbuite fapte. Buddy nu se opreşte, însă, la decoraţiile luminoase şi instalează în faţa casei sale o iesle, completată de măgari, vaci, oi şi chiar o camilă. Văzând acestea, Steve îşi iese din minţi. Furia sa este sporită de faptul ca soţia sa se împrieteneşte cu cea a lui Buddy, Tia (interpretata de Kristin Chenoweth), Madison cu gemenele Hall, Ashley şi Emily (Sabrina si Kelly Aldridge), iar Carter pare extrem de încântat de noii săi vecini. Rivalitatea dintre Steve şi Buddy riscă să strice sărbatoarea de Crăciun a tuturor. Twentieth Century Fox şi Regency Enterprises prezintă comedia Deck the Halls / Crăciun cu scântei, o producţie New Regency / Corduroy Films, în regia lui John Whitesell. Scenariul este realizat de Matt Corman, Chris Ord si Don Rhymer. Producătorii filmului sunt Arnon Milchan, Michael Costigan şi John Whitesell. Producător executiv este Jeremiah Samuels. Imaginea este semnată de Mark Irwin, iar scenografia de Bill Brzeski. Montajul este realizat de Paul Hirsch. Costumele sunt create de Carol Ramsey. Coloana sonoră este compusă de George S. Clinton.

Studio-Eurimages vă propune filmul Volver, în regia lui Pedro Almodovar, în rolurile principale Penelope Cruz, Carmen Maura.

Genul filmului: aventuri, comedie, fantastic
Durată: 120 minute
Reprezentaţii: 16 – 18 – 20

Trei generaţii de femei încearcă să supravietuiască focului, nebuniei, superstiţiilor şi mortii, apelând la bunătate, minciuni şi o vitalitate fără limite. Ele sunt Raimunda (Penelope Cruz), căsătorită cu un muncitor somer şi mama unei adolescente (Yohana Cobo), sora ei, Sole (Lola Duenas), care este coafeză, şi mama lor (Carmen Maura), care a murit într-un incendiu, în braţele soţului ei. Ea îi apare mai întâi sorei ei (Chus Lampreave) şi apoi lui Sole, deşi în sat mai există persoane cu care are lucruri de împărţit. Printre ele se numără Raimunda şi vecina Agustina (Blanca Portillo).0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor