În timpul liber, mergi la un film!

Acasă la Coana Mare
Acasă la Coana Mare
TIMIŞOARA – La Capitol puteţi viziona Diavolul se îmbracp de la Prada, în regia lui David Frankel iar în rolurile principale Meryl Streep, Anne Hathaway.

Genul filmului: comedie, dramă
Durată: 110 minute
Reprezentaţii: 13.15 – 15.30 – 17.45 – 20

În lumea ameţitoare a modei newyork-eze, în care faptul de a ajunge la servici cu părul în dezordine îţi poate ruina cariera, revista Runway Magazine este Sfântul Graal. Condus cu o mână de fier, dar cu o manichiură impecabilă, de Miranda Priestly – puterea absolută în lumea modei – Runway reprezintă furcile caudine pentru oricine vrea să reusească în industria modei. Miranda (interpretată de Meryl Streep) nu admite ca ceva să-i stea în cale în ambiţia sa de a face din revista condusă de ea Biblia modei internaţionale. De aceea, pretinde ca asistenta sa personală să fie fără defect. Este un post în care nici o fiinţă umană care se respectă nu poate supravietui dar, în acelaşi timp, o şansă pentru care un milion de fete din New York ar face moarte de om. Andy Sachs (interpretată de Anne Hathaway), este o tânără din provincie, proaspată absolventă a uneia dintre marile universităţi de pe Coasta de Est, obţine într-un mod nesperat slujba de asistentă a Mirandei. Deşi, iniţial, este încântată că a ajuns în raiul celebrităţilor, printre pantofi şi posete Prada, Armani şi Versace, Andy îşi dă repede seama că şefa ei este… diavolul în persoană. Pentru a deveni asistenta perfectă, Andy va trebui să se conformeze tuturor pretenţiilor Mirandei şi să se supună regimului draconic impus de aceasta. În scurtă vreme, spre disperarea iubitului său Nate (interpretat de Adrian Grenier), Andy învaţă să vorbească în jargonul modei, să alerge în pantofi cu toc cui marca Manolo Blahnik şi să facă deosebirea între Domenico Dolce şi Stefano Gabbana. Dar, pe măsură ce pătrunde mai adânc în lumea Mirandei, Andy începe să se întrebe dacă merită să faci asemenea sacrificii pentru a ajunge celebru.

La Timiş rulează filmul Acasă la Coana Mare 2, în regia lui John Whitesell, iar în rol principal Martin Lawrence.

Genul filmului: aventuri, comedie
Durată: 99 minute
Reprezentaţii: 16 – 18- 20

Martin Lawrence revine în rolul agentului FBI Malcolm Turner, un maestru al deghizărilor, care intră iar sub (extra-large) acoperire, dându-se drept corpolenta septuagenara „Big Momma”. De data aceasta, sarcina sa este de a preveni un dezastru de proporţii naţionale, descoperindu-l pe creatorul unui periculos vierme informatic cu ajutorul căruia nişte persoane răuvoitoare vor să aibă acces la secrete guvernamentale. Pentru agentul Turner, singura cale de a-şi duce la bun sfârşit misiunea este aceea de a se infiltra în casa suspectului Tom Fuller (interpretat de Mark Moses) şi a soţiei acestuia Leah (interpretată de Emily Procter), că dadacă a copiiilor lor Andrew, Carrie şi Molly. Încă o dată, Turner trebuie să intre în pielea alter ego-ului său, Hattie Mae Pierce, poreclită Coana Mare. Sarcina lui Turner în calitate de dadacă nu este deloc uşoară, întrucât trebuie să gestioneze programul încărcat al celor trei copii ai familiei Fuller, să efectueze numeroasele sarcini menajere şi, în acelaşi timp, să adune informaţii în secret despre „viermele informatic” creat de Tom. Prin prezenţa sa, Coana Mare îi ajută pe membrii disfuncţionalei familii Fuller să-şi refacă relaţiile de familie perturbate şi, în acelaşi timp, acest lucru îl face să-şi vadă cu alţi ochi membrii propriei familii, printre care fiul său vitreg Trent (interpretat de Jascha Washington) şi soţia sa Sherrie (interpretată de Nia Long). De asemenea, Malcolm învaţă cum să menţină echilibrul între munca sa şi responsabilităţile familiale. Desigur, a trebuit să poarte rochii inflorate şi sâni falşi pentru a ajunge la aceste concluzii, dar ce contează?

Studio-Eurimages vă propune filmu Furios şi Iute, în regia lui Justin Lin iar în rolurile principale Lucas Black, Brian Tee.

Genul filmului: actiune, aventuri, thriller
Durată: 104 minute
Reprezentaţii: 16 – 18 – 20

Primul film din această serie a adus pe ecrane lumea ascunsă a fortei maşinilor americane şi a periculoaselor curse de strada din orasul Ingerilor, Los Angeles. Cel de-al doilea film ne-a adus o poveste din Miami despre spălare de bani, răscumpărări şi cei mai abili oameni ai curselor de masini născuţi vreodată. Acum, cea mai nouă şi cea mai rapidă cursă are loc în unele dintre cele mai periculoase locaţii din lume în ultima parte a seriei de adrenalină şi viteza Furios şi Iute: Tokyo Drift. „Bun venit!” în lumea ascunsă, interzisă şi atrăgătoare din Tokyo, unde ultima modă pentru a ieşi din cotidianul Japoniei este inconjurul lumii … printr-o singură cursă. Furios şi Iute: Tokyo Drift prezintă cel mai proaspăt capitol din populara serie care a obţinut încasări de peste 443 milioane de dolari din întreaga lume. Cursa are loc în afara Statelor Unite, în Tokyo, un oraş post modernist, Japonia. „Bun venit!” în era tensionată a tinerilor ce trăiesc într-un univers exploziv al curselor de stradă, adânc implicaţi în cursele ascuse din Tokyo. Maşini puternice şi fete atragătoare se aventurează într-un teritoriu interzis. Stilul distinctiv japonez de condus al maşinii defineşte un nou tip de automobilist a cărei tehnică îmbină perfect efortul cu viteza, unde controlul reprezintă de fapt tărâmul lipsei controlului, care este mult mai important decât trecerea liniei de sosire pe prima poziţie.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor