Mos Craciun a poposit in showroomul Ceramiche Mariner din Timisoara, cu daruri pentru clienti

Mos Craciun a poposit in showroomul Ceramiche Mariner din Timisoara, cu daruri pentru clienti
ADVERTORIAL. Toți clienții Ceramiche Mariner primesc daruri de la Moș Crăciun în showroom.

Moș Crăciun vă așteaptă la showroomul Ceramiche Mariner din Timișoara, cu sacul plin de cadouri. Fiecare client al companiei care cumpără ceva în luna decembrie sau lansează o comandă primește automat un cadou.

Dacă vreți să faceți modificări în casă și nu știți ce să schimbați, puteți să aveți încredere în specialiștii de la showroomul Ceramiche Mariner, de pe strada Divizia 9 Cavalerie nr. 64. Vă așteaptă cu marfă de cea mai bună calitate, italiană, la preț de producător, gresie și faianță pentru toate gusturile, disponibilă într-o gamă variată de modele și dimensiuni. Totul, pentru ca locuința dumneavoastră să arate cât mai bine. Înainte să mergeți la showroom, puteți consulta catalogul de pe site-ul Ceramiche Mariner. Acolo găsiți idei pentru toate camerele din casă: de la baie, la dormitor, living, până la bucătărie sau curte.

„Gama noastră de produse include gresie, faianță, brâuri, mozaic și elemente speciale pentru scări de diferite dimensiuni și culori, la preț de fabrică. Gama completă este disponibilă în showroom, care permite clienților noștri să își creeze o părere individuală bazată pe stilul și bugetul lor, echipa noastră fiind pe deplin pregătită să vă împărtășească din experiența proprie, în scopul de a vă ghida și asista cu idei și sfaturi atunci când sunt necesare”, ne-au declarat reprezentanții firmei.

Iar dacă mergeți în decembrie, fie că achiziționați direct ceva, fie faceți o comandă, puteți alege un „glob câștigător”, care vă aduce un… cadou.

Compania italiană a început să comercializeze produse ceramice de interior și exterior încă din anul 1984, în Italia, fiind una dintre cele mai importante firme de distribuție, care răspundea nevoilor diferitelor companii, de la cele mai mici până la cele mai mari, atât în țară, cât și în străinătate. În 2009 a ajuns și în România, chiar la Timișoara.

Cu o experiență de 31 de ani, Ceramiche Mariner se remarcă prin specializare, design, cercetare, tehnologie și calitate. Atenție! Mai aveți șansa să vizitați showroomul până în 18 decembrie, Ceramiche Mariner fiind în vacanță din 18 decembrie până în 4 ianuarie 2016.
Regulament de plasare a anunturilor