Moş Crăciun a coborât de pe clădirea Operei în centrul Timişoarei

8Comentarii
Moş Crăciun a coborât de pe clădirea Operei în centrul Timişoarei
Emoţii mari pentru Moş Crăciun, dar şi pentru copiii care îl aşteptau, miercuri seara, la Timişoara. Moşul a avut o misiune extrem de dificilă, fiind nevoit să-şi demonstreze abilităţile de bun… alpinist: a coborât, cu o coardă, de pe Operă. Emoţiile au fost mari pentru că, la un moment dat, Moşul s-a blocat pe clădire. Imagini  | Imagini Mos Craciun II | Video sosire Mos Craciun Video  Forum | Video scrisori Mos Craciun Video  Forum

Moş Crăciun şi-a făcut apariţia mai devreme, miercuri, în Piaţa Victoriei din Timişoara, spre bucuria micuţilor care îl aşteptau nerăbdători.

Reprezentanţii primăriei au amplasat, în lateralul ieslei care înfăţişează scena Naşterii Domnului din centrul oraşului, o cutie poştală, invitându-i pe copii să-i scrie lui Moş Crăciun, cu promisiunea că cei care i-au trimis cele mai frumoase scrisori vor primi daruri din partea Moşului. O mulţime de copii i-au scris, iar Moşul s-a ţinut de promisiune: le-a adus cadouri! Pentru că zăpada s-a topit deja, anul acesta Moş Crăciun nu şi-a mai făcut apariţia în centrul Timişoarei cu sania trasă de reni, ca anul trecut, şi, pentru că n-a putut coborî nici pe un horn, a coborât, cu o coardă, de pe clădirea Operei. Au fost momente tensionate, pentru că Moşul a avut câteva ezitări, a rămas minute bune suspendat în aer, pe clădirea Operei, şi nu a mai putut să coboare, deşi toată lumea îl încuraja de jos. Într-un final, spre bucuria celor mici, care îl aşteptau nerăbdători, Moşul a reuşit să ajungă jos şi a răsuflat uşurat, spunând că aşa a fost scenariul. El a urcat apoi pe scenă şi le-a împărţit daruri copiilor care i-au trimis cele mai frumoase scrisori. 20 de micuţi au primit cadouri şi l-au îmbrăţişat cu drag pe Moş Crăciun.

Înainte de apariţia Moşului, pe scena din Piaţa Victoriei a urcat alaiul de suflători şi dubaşi al Ansamblului Timişul al Casei de Cultură, iar Eva Labadi şi Asociaţia Puppet Mania au întreţinut atmosfera, l-au ajutat pe Moş Crăciun să împartă darurile şi au organizat un spectacol pentru copii. În rolul de Moş Crăciun curajos a fost, anul acesta, actorul Benone Viziteu.

 

 8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor