Modele de subiecte pentru BAC si Evaluarea Nationala. Aproximativ 10.000 de elevi din Timis – in examen, in 2017

De Adrian Panduru
Modele de subiecte pentru BAC si Evaluarea Nationala. Aproximativ 10.000 de elevi din Timis – in examen, in 2017
© Foto: arhiva
Au apărut modelele de subiecte pentru absolvenții claselor a 8-a și a 12-a care vor susține la vară Evaluarea Națională și Bacalaureatul. Acum, elevii din Timiș au la dispoziție modele de subiecte în vederea pregătirii celor două examene, elaborate de Centrul Național de Evaluare și Examinare (CNEE).

Modelele de subiecte se găsesc pe site-ul edu.ro. Modelele de subiecte pentru Bacalaureat le găsiți aici, iar cele pentru Evaluarea Națională, aici.

În Timiș, în anul 2017, vor susține Evaluarea Națională 5100 elevi, iar Bacalaureatul, 4275. La aceștia se adaugă absolvenții claselor a 13-a Seral și cei ce urmează cursuri fără frecvență.

Pentru Evaluarea Naţională a elevilor de clasa a 8-a, modelele de subiecte au fost construite în funcție de următoarele cerinţe: claritate, precizie şi concordanţă strictă cu programele de examen, nivel mediu de dificultate și posibilitatea de a fi rezolvate în 120 de minute.

Modelele orientative de subiecte/biletele de examen/pachetele de fișiere pentru examenul național de Bacalaureat au fost concepute în acord cu programele în vigoare ale examenului, astfel încât tratarea lor să valorifice capacitatea de analiză, sinteză, generalizare şi abstractizare, transmit cei care le-au realizat.

Nu au fost operate modificări în structura subiectelor în raport cu subiectele din anii trecuți.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor