Mobilizare generală pentru un dispărut

Peste 30 de jandarmi şi poliţişti au căutat ieri un bărbat dispărut de trei săptămâni. Ioan Chirean, în vârstă de 43 de ani, din Timişoara, angajatul societăţii Electrica a fost de serviciu în urmă cu trei săptămâni, la staţia de transformare de 110 KW din Freidorf, situată în spatele fostei fabrici de zahăr.

Când ar fi trebuit să iasă din tură, Ioan nu a mai fost de găsit, dată de la care colegii şi familia nu mai ştiu nimic despre soarta lui. Ieri, zece poliţişti de la Compartimentul Urmăriţi şi 23 de jandarmi au organizat o acţiune amplă de căutare a cadavrului bărbatului, în apropierea locului de muncă.

Împărţiţi în mai multe echipe, poliţiştii şi jandarmii au scotocit printre bălăriile şi construcţiile dezafectate, dar şi pe malul râului Bega doar, doar vor găsi indicii despre dispărut. După câteva ore, fără nici un rezultat, oamenii legii au abandonat căutările.

„A dispărut pe 23 octombrie. Zece poliţişti şi 23 de jandarmi l-au căutat peste tot”, ne-a declarat comisarul Adrian Cioară, şeful Compartimentului Urmăriţi din cadrul Poliţiei Timiş.
Regulament de plasare a anunturilor