Mobila in Timisoara de la Impero (P)

Reactualizat la:
Mobila in Timisoara de la Impero (P)
Cu o experienta de peste 9 ani in domeniu, firma Impero comercializeaza mobila in Timisoara, de la producatori de renume din tara si din Europa.

Clientii nostri pot alege din peste 600 de articole de mobilier, din toate categoriile: canapele, coltare, bucatarii, sufragerii, camere tineret, dormitoare, saltele, cuiere, mese, scaune, birouri etc.

Datorita ofertei din luna aceasta, in oricare din cele doua locatii din Timisoara puteti achizitiona, cu o reducere de 10%, coltare si canapele din stoc sau aduse la comanda!

Mobila in Timisoara

In urma cu 9 ani am inceput sa activam in domeniul mobilei. Datorita seriozitatii si calitatii produselor, astazi comercializam o gama diversa de mobilier clasic si modern, pentru toate gusturile si, un amanunt foarte important, am negociat cu furnizorii nostri cele mai bune preturi pentru dumneavoastra. Mobilierul este produs atat in Romania cat si in tarile vecine: Ungaria, Serbia si Bulgaria.

Dovada faptului ca am reusit sa satisfacem dorintele clientilor nostri in materie de confort, design, utilitate si pret al mobilei, este ca ne-am extins continuu si avem tot mai multe si variate modele, iar livrarea este GRATUITA pentru clientii din Timisoara. Montajul mobilerului este asigurata de personal calificat.

Canapele si coltare in Timisoara

Pe parcursul intregi luni, Impero ofera o reducere de 10% la modelele de canapele si coltare ce le comercializam. Clintii nostri pot alege peste 20 de modele de canapele, cu material din piele ecologica si stofa. La orice model se pot alege combinatia de culori pentru material, asfel incat se va asortat perfect cu spatiul in care va fi folosita.

Coltarele se pot realiza la dimensiuni standard sau adapta la nevoile clientului, avand posibilitatea si in acest caz de a decide singur ce culori se potrivesc materialului. Coltarele pot fi extensibile sau fixe.

Impero Timisoara – preturi mici tot timpul!

Adresa: Str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 5 (langa OMV)

Calea Aradului, nr. 56 (Centrul Comercial Real 1)

Telefon: 0755-998899

Web: www.impero.ro
Regulament de plasare a anunturilor