Mihaela Rădulescu: Fiecare bărbat din viaţa mea a învăţat ceva de la mine

14Comentarii
Mihaela Rădulescu: Fiecare bărbat din viaţa mea a învăţat ceva de la mine

Mihaela Rădulescu reprezintă un nou argument în favoarea faptului că femeile
frumoase nu au tot timpul noroc în dragoste. Trecută prin trei căsnicii şi tot atâtea divorţuri, fosta gazdă a emisiunii „Duminica în familia” vorbeşte despre bărbaţii din viaţa ei şi despre modul în care aceştia i-au marcat existenţa şi invers.

De primul soţ s-a îndrăgostit când era încă adolescentă. În decembrie 1988, avea doar 19 ani şi devenea doamna Bogdan Rădulescu. Mariajul a durat însă doar şase luni, dovedindu-se a fi o decizie influenţată strict de fluturaşii specifici vârstei.

Mai târziu, Mihaela Rădulescu avea să îl cunoască pe Ştefan Bănica Jr. A urmat o relaţie frumoasă şi un mariaj de cinci ani – din 1994 în 1999 -, despre care încă se vorbeşte în presă. Dar doat atât…

Destinul avea să îi zâmbească din nou vedetei şi în viaţa frumoasei născute în Piatra-Neamţ avea să îşi facă apariţia Elan Schwartzenberg. A urmat o poveste de dragoste de aproape un deceniu şi o căsnicie începută în 2004 şi terminată în toamna lui 2008, din care a rezultat singurul copil al divei, Ayan.

„Prima a fost o greşeală de tinereţe. Cea cu Ştefan pot spune că este o amintire frumoasă, iar cea cu Elan a fost cea mai complexă, pentru faptul că am stat împreună zece ani, pentru că avem un copil. Dacă ar fi să găsesc un cuvânt care să definească scurt căsnicia mea cu Elan, acela ar fi «Ayan». Cred că fiecare bărbat din viaţa mea a învăţat ceva de la mine. Cred că au învăţat cel puţin mai multe despre ei şi asta e cel mai important”, explică vedeta într-un interviu acordat unui post de radio.

Acum, Mihaela Rădulescu trăieşte o nouă poveste de amor, cu prezentatorul emisiunii „Neatza”, Dani Oţil. De această dată, nu vrea să se mai grăbească. Lasă totuşi o portiţă deschisă şi spune că destinul este singurul care va decide. „Se pot întâmpla multe în viaţa mea. Se poate ivi o nouă căsnicie, un alt copil”, a conchis diva.

Majoritatea femeilor ar renunţa după trei încercări ratate. Iată însă că Mihaela Rădulescu nu este „majoritatea femeilor” şi, aşa cum foştii soţi au avut ce învăţa, şi ea, la rândul ei, a înţeles o importantă lecţie de viaţă. Oricâte obstacole ai întâmpina în cale, drumul spre fericire merită întotdeauna parcurs…

Sursa: Antena3.ro14Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor