Microbuzele pentru şcolari, scoase la analizat

Microbuzele pentru şcolari, scoase la analizat
Consiliul Judeţean Timiş vrea să ştie cum sunt folosite microbuzele şcolare date în folosinţa primăriilor. La şedinţa comisiei economice a instituţiei, membrii acesteia vor analiza modul de lucru al acestor mijloace de transport a şcolarilor şi modul în care primăriile le-au utilizat.

În prezent, CJT are date în folosinţă asemenea microbuze pentru transportul copiilor, la 16 din 29 de localităţi din judeţ care necesită asemenea mijloace de transport. Mijloacele de transport oferite de administraţia judeţeană sunt completate de cele oferite de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului. La sfârşitul anului trecut, de la Guvern au fost repartizate către 29 de localităţi din judeţul Timiş, 35 de microbuze destinate transportului elevilor, din care 29 pentru instituţii de învăţământ de masă şi 6 pentru învăţământul special. „În condiţiile noii repartizări din partea ministerului de resort, am solicitat o analiză a activităţii de transport la cele 16 localităţi. Rezultatele acestei analize sunt prezentate comisiei economice şi celei de cultură, urmând ca propunerea de retragere şi de dare în folosinţă către alte localităţi să fie înaintată şi plenului Consiliului Judeţean”, a declarat preşedintele CJ Timiş, Constantin Ostaficiuc.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !