Mesajul presedintelui Traian Basescu

Mesajul presedintelui Traian Basescu
De Ziua Naţională, preşedintele Traian Băsescu ne vorbeşte despre unitate şi mîndrie naţională! Într-un discurs televizat, şeful statului i-a asigurat pe români că nu a uitat mandatul pe care i l-au încredinţat, de a lupta împotriva sărăciei şi corupţiei.

Ulterior, în emisiunea 100%, transmisă în direct de la Cotroceni, Traian Băsescu i-a rugat pe români să dea dovadă de mândrie naţională, cu prilejul zilei de 1 Decembrie!
TRAIAN BĂSESCU, preşedintele României ,

,Chiar mă uitam azi în oraş, foarte puţine drapele … nu vorbim că nu vedem drapele într-un balcon. Chiar aş ruga românii care se uită acum la noi să pună în balcon mâine un drapel”

De altfel, startul ceremoniilor dedicate zilei de 1 Decembrie l-a dat chiar şeful statului. Peste 600 de oaspeţi au trecut în acestă seară pragul Palatului Cotroceni pentru a fi prezenţi la recepţia oferită de Traian Băsescu.

Gândurile preşdintelui s-au îndreptat însă tot către cei care în urmă cu aproximativ un an de zile, i-au acordat votul şi încrederea.

TRAIAN BĂSESCU, preşedintele României

,,Cu prilejul sărbătoririi Zilei Naţionale, mă adresez tuturor românilor, atât celor din ţară, cât şi din diaspora, precum şi militarilor de pe fronturile păcii din Europa, Africa şi Asia, cu îndemnul să ne unim, să ne bucurăm împreună de succesele noastre, să trecem împreună peste greutăţi şi să demonstrăm tăria idealurilor noastre, să conlucrăm cu toată răspunderea pentru consolidarea democraţiei, a statului de drept, pentru înfăptuirea aspiraţiilor noastre de emancipare economică şi socială, de securitate şi pace. La marea sărbătoare a românilor, vă urez tuturor sănătate, fericire, prosperitate, bunăstare în casa fiecăruia, familii care să se iubească, solide şi, în acelaşi timp, vă spun tuturor La mulţi ani! La mulţi ani, România!”
Regulament de plasare a anunturilor