Mergi la un film!

1Comentariu
Rudy Youngblood
Rudy Youngblood
TIMIŞOARA – La Timiş rulează filmul Apocalypto, în regia lui Mel Gibson, iar în rolurile principale Rudy Youngblood, Dalia Hernandez, Jonathan Brewer.

Genul filmului: acţiune, dramă
Durată: 103 minute
Reprezentaţii: 14:00, 16:00, 18:00, 20:00

Pe măsură ce regatul Maya se confruntă cu declinul, conducătorii săi insistă că a construi tot mai multe temple şi a sacrifica oameni este cheia prosperităţii. Laba de jaguar (Rudy Youngblood), un tanar ales pentru a fi sacrificat, fuge din regat pentru a-şi schimba soarta.

Dacă viziunea lui Gibson privind filmul urma să prindă viaţă, regizorul ştia că avea nevoie de actori care să facă povestea să pară complet reală, ca şi cum s-ar fi desfăşurat exact acum şi exact aici. El a fost hotărât de la început să folosească chipuri care erau indigene pentru a relata această poveste indigenă, iar actorii din distribuţie să fie total necunoscuţi publicului cinefil. „Aceasta face ca povestea să pară mult mai reală şi mai convingătoare pentru că nu ai nici un fel de puncte de referinţă pentru interpretările pe care le urmăreşti”, comentează Gibson. Pentru a ilustra la fiecare actor înfăţişarea Mesoamericană, cineaştii au alcătuit o reţea de distribuţie neobişnuit de largă, realizând castinguri pe tot cuprinsul Mexicului, în special în Yucatan, Mexico City, Oaxaca, Xalapa, Veracruz şi Catemaco. Căutările au continuat în California de Sud şi New Mexico; în Edmonton, Calgary, Toronto şi Vancouver; precum şi în America Centrală. În cele din urmă, trei membrii ai distribuţiei au venit din Canada, doi din Statele Unite, iar restul au venit din Méxic şi alte părţi ale Americii Centrale, la care s-au adăugat 700 de figuranţi care creează sentimentul de metropolă aglomerată, cu multe clase sociale, în secvenţele din Oraşul Maya. Unii dintre cei tineri, care veneau din comunităţi indiene izolate, nu văzuseră niciodată o cameră de hotel până atunci. „Mulţi din distribuţie nu mai jucaseră într-un film” spune Gibson, „dar a mers pentru că noi voiam să captăm acele instincte primare şi reacţii naturale care sunt cele mai emoţionante. Vroiam ca totul să fie autentic şi credibi”.
Gibson a angajat-o pe Carla Hool, un agent de casting din Mexico City, pentru a susţine alegerea distribuţiei, ceea ce a implicat un proces neobişnuit.

Studio-Eurimages vă propune filmul O noapte la muzeu, în regia lui Shawn Levy, în rolurile principale
Ben Stiller, Carla Gugino, Dick Van Dyke, Mickey Rooney.
Genul filmului: Acţiune, Comedie, Familie
Durată: 105 minute
Reprezentaţii: 14:00, 16:00, 18:00, 20:00

Visator şi bun la inimă, Larry Daley (Ben Stiller), deşi nu prea îl ajută norocul, crede totuşi că e predestinat pentru ceva mareţ. Dar nici macăr el nu şi-a imaginat cât de mareţ, atunci când acceptă ceea ce pare să fie munca de jos: paznic de noapte la un muzeu de ştiinţe naturale. În timpul rondului lui Larry, lucruri ieşite din comun încep să aibă loc. Maiaşi, gladiatori romani şi cowboy coboară din diorame ca să dea viaţă batăliilor legendare. Incercand să descopere focul, un om de neanderthal da foc propriei vitrine, Attila Hunul (Patrick Gallagher) distruge exponatele din jurul lui, iar un T Rex reaminteste tuturor ca e cel mai temut pradator. În mijlocul haosului, singura persoană către care se poate îndrepta Larry este figura de ceară a preşedintelui Theodore Roosevelt (Robin Williams), care îl ajută pe eroul nostru să stăpânească nebunia, să oprească un complot meschin şi să salveze muzeul.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor