Mercedes Clasa E – cea mai inteligenta limuzina business din clasa ei – a fost lansata la Timisoara

De T. Ex.
Reactualizat la:
Mercedes Clasa E – cea mai inteligenta limuzina business din clasa ei – a fost lansata la Timisoara
Eveniment de anvergură, joi seara, la Casa Auto Timișoara, acolo unde a avut loc lansarea celui mai nou model Mercedes– Clasa E. Considerată cea mai inteligentă limuzină business din clasa ei, mașina a atras privirile celor prezenți, care nu s-au putut dezlipi de ea.

Surpriza serii a fost faptul că reprezentanții Casei Auto Timișoara nu au prezentat doar un singur model Mercedes Clasa E, ci patru superbe limuzine. Astfel, cei prezenți au putut vedea și simți diferențele între cele trei linii de echipare disponibile: Exclusive, AMG și Avantgarde.

A zecea generație de limuzine din clasa business, Mercedes-Benz Clasa E a adus în prim plan multiple inovații, design de top şi un interior de ultimă generație.

Noua Clasă E este sofisticată, inspiră încredere, eleganță şi sportivitate. Față de predecesorul său, noul Mercedes-Benz Clasa E vine cu dimensiuni exterioare mai generoase.

Ca motorizare, Mercedes oferă două variante: E200 cu un motor turbo pe benzină cu patru cilindri şi E 220 d, propulsat de un motor diesel cu patru cilindri.

Cele mai înalte standarde se reflectă în aspectul noii clase E. Capota lungă şi impetuoasă, farurile îndreptate pe verticală şi aspectul frontal extrem de lat, cu admisii de aer mari, toate promit o sportivitate rafinată. Noua Clasa E dispune de trei linii de echipare: EXCLUSIVE, AMG și AVANTGARDE.

Aspectul impresionant al părţii frontale evidenţiază statutul la care aspiră limuzinele din clasa business, oferind variaţii diferite pentru fiecare linie de design şi echipare. Modelul standard afişează grilajul de radiator clasic Mercedes cu steaua amplasată pe capotă, la fel ca şi linia EXCLUSIVE – într-o variantă mai elaborată din punct de vedere design. Modelele AVANTGARDE şi gama AMG pot fi identificate cu ajutorul grilajului radiatorului cu aspect sportiv, cu steaua Mercedes amplasată în centru. Fiecare dintre modelele de grilaje oferă Clasei E un aspect distinct şi un grad unic de diversitate prin care se remarcă versiunile.

Aspectul de ultimă generaţie de lux şi superioritatea ce caracterizează exteriorul vehiculelor din noua clasă E continuă lin şi în interiorul acestora. Într-un spaţiu care și-a cucerit complet şi fără efort ocupanţii datorită elementelor de design ultra moderne, materialelor de înaltă calitate şi opţiunilor de combinare individualizate.

Mai multe detalii despre Noul Mercedes Clasa E puteți găsi pe site-ul Casa Auto Timișoara.
Regulament de plasare a anunturilor