„Memorialul Nicolae Sandu“

„Memorialul Nicolae Sandu“
REŞIŢA – Întrecerile ediţiei a III-a a turneului omagial au fost câştigate de juniorul Sergiu Cozmolici.

Concursul, desfăşurat în sala de şah a S.C. AquaCaraş, a fost onorat de 29 de participanţi, care s-au întrecut în cinci runde, în sistem elveţian, timpul de gândire fiind de 20 de minute pentru fiecare jucător.

Premii speciale

Printre competitori s-au aflat iubitori ai şahului din Anina, Bocşa, Moldova Nouă şi Reşiţa, între şase ani (Andrei Buga) şi 79 de ani (Neculai Beutură). În final, turneul omagial a fost câştigat de Sergiu Cozmolici, care a acumulat 4,5 puncte din 5 posibile, fiind urmat de Tiberiu Mănescu jr (ambii din Reşiţa), departajaţi de coeficienţii specifici, şi de Flavius Stamin (Bocşa), cu 4 puncte. S-au mai acordat şi premii speciale: cel mai bun jucător până la categoria a II-a: Lucian Alexandru Jors; cel mai bun până la categoria I: Ioan Păduraru; cel mai bun junior: Cristina Păduraru; cel mai bun jucător peste 60 de ani: Corneliu Buşu.

Din informaţiile primite de la Mihai Bolintiş, secretarul Asociaţiei Judeţene de Şah Caraş-Severin, am reţinut că organizatorii, Direcţia pentru Sport a Judeţului Caraş-Severin şi A.J.Ş. Caraş-Severin, au oferit premii în bani în valoare totală de 600 lei.

Marius Moraru

marius.moraru@informmedia.ro0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor