MedLife a deschis cea de-a doua clinica de mari dimensiuni din Timisoara

Reactualizat la:
MedLife a deschis cea de-a doua clinica de mari dimensiuni din Timisoara
© TION: MedLife a deschis la Timisoara cea de a doua clinica de mari dimensiuni
ADVERTORIAL. MedLife, lider pe piaţa de servicii medicale private din România, a inaugurat cea de-a doua clinică de mari dimensiuni din Timișoara. Hyperclinica MedLife Timișoara este cea mai mare clinică privată din oraș și oferă pacienților investigații și tratamente pentru 26 de specialități medicale, distribuite în 21 de cabinete. Clinica oferă sub același acoperiș servicii integrate de ambulator, imagistică și laborator, iar începând de anul viitor va pune la dispoziția pacienților și servicii medicale în regim de spitalizare de zi.


Noua unitate este rezultatul unei investiții de un milion de euro. Printre specialitățile medicale pe care pacienții le pot accesa aici se numără boli infecțioase, cardiologie, chirurgie estetică și reparatorie, chirurgie generală, dermatovenerologie, gastroenterologie, ginecologie, medicină internă, oftalmologie, ORL, ortopedie, pneumologie.

De asemenea, clinica include o sală de mici intervenții chirurgicale, un departament specializat de pediatrie, ce cuprinde servicii de cardiologie și chirurgie pediatrică, dar și un departament de dermatologie, dotat cu echipamente moderne și tehnologii revoluționare pentru tratamentul diferitelor afecțiuni ale pielii: tratarea vergeturilor, corectarea cicatricelor cauzate de acnee, arsuri, excizii chirurgicale, estomparea ridurilor și a liniilor fine, atenuarea vizibilității vergeturilor și a celulitei.

„În urmă cu șapte ani inauguram prima clinică de mari dimensiuni în Timișoara. În tot acest interval ne-au trecut pragul peste 670.000 de clienți, numărul acestora, deopotrivă cu cel al companiilor client, fiind în continuă creștere. Acest trend ne-a încurajat să ne extindem și să deschidem cea de-a doua clinică de mari dimensiuni – Hyperclinica MedLife Timișoara de pe bulevardul Eroilor de la Tisa. În perspectivă, ne propunem să diversificăm și mai mult soluțiile cu care venim în întâmpinarea nevoilor pacienților noștri, dovadă fiind faptul că în urmă cu o lună am anunțat procesul de achiziționare a pachetului majoritar din banca de celule stem Stem Cells Bank din Timișoara”, a declarat Mihai Marcu, președinte al Consiliului de Administrație MedLife.

În cadrul Hyperclinicii MedLife Timișoara, pacienții pot accesa pe baza trimiterii de la medicul de familie, următoarele specialități, decontate de CAS: dermatologie, ORL, cardiologie, pediatrie, gastroenterologie, neurologie, medicină internă.

Hyperclinica MedLife Timișoara este dispusă pe două niveluri și are o suprafață totală de 1.600 de metri pătrați, la care se adaugă un spațiu de parcare generos și o suprafață verde. Echipa medicală este formată din peste 60 de medici și personal de suport. Clinica este situată pe Bd. Eroilor de la Tisa nr. 28 și funcționează de luni până vineri între orele 07:00 și 20:00 și sâmbăta, între orele 08:00 și 14:00. Pentru informații și programări, pacienții pot accesa numărul de call center 0256/960.
Regulament de plasare a anunturilor