Medicii din Timiş prescriu “reţete” electorale?

Medicii din Timiş prescriu “reţete” electorale?
Liderul PRM Timiş, Mircea Purceld, crede că vom avea o campanie murdară. El l-a acuzat pe candidatul PNL Horia Cristian, şeful CJAS Timiş, că ar fi împărţit materiale electorale medicilor de familie, “cu rugămintea” de a le distribui pacienţilor.

Peremistul Mircea Purceld a constatat că unii dintre candidaţi au uitat că data la care începe oficial campania electorală este 1 noiembrie. “Din păcate, simt că va fi o campanie urâtă şi murdară. Au fost deja lansate pe piaţă tot felul de mizerii şi nu se respectă termenul de începere a campaniei”, a declarat liderul PRM. El l-a acuzat pe liberalul Horia Cristian, directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Timiş, că ar fi împărţit fluturaşi electorali medicilor de familie, cu scopul ca aceştia să ajungă la pacienţi, şi că i-a luat la ochi pe medicii care simpatizează cu alte partide. Coordonatorul de campanie al PNL Timiş, Cristian Buşoi, este chiar cel care i-a încurajat pe liberali să înceapă campania înainte de vreme, să pună mash-uri, să apară pe panouri şi să împartă fluturaşi, dar fără îndemnul de a vota un anumit candidat – “să informeze” despre votul uninominal şi realizările guvernului: “Eu sunt convins că domnul Horia Cristian nu poate fi acuzat de încălcarea legislaţiei electorale şi nici nu este omul care să facă presiuni asupra medicilor. Cred că nu sunt decât atacuri politice şi încercări de a ieşi în evidenţă ale unor politicieni care n-au nicio şansă de a mai intra în parlament”, le-a replicat Buşoi peremiştilor. Ţinta PRM Timiş este câştigarea unui fotoliu de senator şi două de deputaţi. Candidaţii PRM la Senat sunt Mihai Gheorghe, Ioan Nasleu, Gheorghe Ioniţă şi Voichiţa Coţolan, iar pentru Camera Deputaţilor au intrat în competiţia electorală: Mircea Purceld, Cornel Lupu, Raul Domide, Adrian Păşcuţă, Petre Negricioiu, Gheorghe Pribeanu, Ştefan Pace, Gheorghe Chirvăsitu, Simona Chişu şi Marinel Trif.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !