Medalii pentru „Tigrii Negri”

Cum ne-am obişnuit deja, întotdeauna Timişoara câştigă medalii la Campionatele Naţionale de kick-boxing prin reprezentanţii clubului Tigrii Negri.

Asa s-a întâmplat si zilele trecute când la Bucuresti au avut loc luptele la stilul full-contact. Pregatiti bine de instructorii Cristian Modra (aflat în ultimul an la Facultatea de Educatie Fizica si Sport) si Ovidiu Fuliasi (fost campion national, absolvent în acest an al Facultatii de Geografie), „tigrii” au impresionat înca o data la concursul în care au participat circa 120 de sportivi de la 15 cluburi din tara.

Sub privirile deja consacratilor Ciprian Sora, Daniel Ghita sau Ionut Atodiresei, fostul campion judetean de sah, Bogdan Uta a câstigat medalia de bronz la categoria -60 kg juniori mari. Colegul lui Bogdan, Dusan Salva a fost însa revelatia competitiei. Timisoreanul, care mai obtinuse în acest an un aur la light contact si argint la low-kick a ridicat, prin evolutia sa publicul în picioare.

În finala la -67 kg seniori, Dusan a trecut de Sorin Grajdeanu, neînvins în ultimii doi ani. Sportivii, care au fost pregatiti si instruiti de cunoscuta campioana mondiala Laura Vuculescu predau si cursuri de initiere în arta luptelor de contact, luni, marti, miercuri si joi de la orele 19 în sala de sport a Scolii Generale nr.9, situata pe Bulevardul Liviu Rebreanu.
Regulament de plasare a anunturilor