Marius Dugulescu, ferm convins ca va castiga Primaria Timisoara. Care este atuul sau?

De T. Ex.
Reactualizat la:
Marius Dugulescu, ferm convins ca va castiga Primaria Timisoara. Care este atuul sau?
© Tion: Marius Dugulescu, ferm convins ca va castiga Primaria Timisoara. (foto: tion)
ADVERTORIAL. Domnule Marius Dugulescu, ați depus o listă completă pentru Consiliul Local Timișoara. Cum este această echipă, comparativ cu cele ale altor partide?

Să știți că nu m-am uitat la celelalte partide pe cine au propus, pentru că nu mă interesează ce este în ograda vecinului, este responsabilitatea lor cu ce oameni vin, dar în echipa cu care eu vin la Consiliul Local, echipa pentru alegerile locale va fi în primul rând o echipă de oameni onești, o echipă de oameni cinstiți, o echipă care vine să muncească pentru comunitate. Eu nu voi promova pe nimeni care are interese ascunse.

Ați șocat întreaga opinia publică după depunerea candidaturilor, atunci când ați prezentat o parte a echipei, din care face parte și Raluca Popescu, o persoană cu dizabilități locomotorii totale. Ce v-a făcut să luați această decizie?

Acest lucru a izvorât din inima mea. Am o nepoțică ce a murit în urmă cu doi ani de zile și care s-a născut cu o deficiență. Din acest motiv a stat 12 ani, imobilizată la pat, nu a putut niciodată nici să stea în șezut, nici să vorbească, nimic, nimic, nimic. A fost ca un bebeluș timp de 12 ani, apoi a murit. În plus, băiatul meu, când a avut 2 ani și patru luni a avut o experiență nefericită, a fost ars pe 55% din corp și dintr-un copil frumos s-a transformat într-o persoană cu dizabilități, ar spune unii. Am prezentat aceste două cazuri foarte apropiate mie, tocmai pentru ca lumea să înțeleagă faptul că eu cunosc foarte bine prin ce trec persoanele cu dizabilități.

Raluca Popescu este doar una dintre persoanele de pe lista dumneavoastră de consilieri. Ce le recomandă pe celelalte?

Toți cei care sunt alături de mine sunt oameni harnici care vor căuta soluții pentru Timișoara și care se vor zbate ca omul cinstit, omul care muncește și care plătește taxe și impozite să fie bine reprezentat, să fie bine ascultat. Cei mai mulți dintre politicieni sunt accesibili în campania electorală, îi înâlnești pe toate străzile, nu mai știi ce să faci cu pliantele care ți se bagă în cutia poștală, pline de promisiuni care mai de care, iar după ce sunt aleși îi găsești mai greu. Când ai o problemă nu știi cui să te adresezi. Echipa mea este formată din oameni disponibili timp de patru ani, nu doar în campania electorală, oameni ușor de găsit, oameni care își vor face timp să discute cu cetățenii, oameni care vor asculta nevoile comunității pe care o slujește.

Ce rezultat estimați că va obține Partidul Mișcarea Populară pe data de 5 iunie?

Ținta noatră este să câștigăm Primăria Timișoara, ne luptăm pentru locul I. Probabil că unii vor spune că nu am nicio șansă, dar eu vă spun că am o șansă și șansa mea vine de la cetățenii onești. Nu uitați că 60% din cetățenii Timișoarei nu au votat până acum și poate acești 60% sunt oameni onești, oameni cinstiți care își doresc altceva. Mă voi duce în săptămânile următoare pe străzi, voi sta de vorbă cu oamenii, le voi vorbi despre proiectele mele și sunt convins că voi câștiga aceste alegeri pentru că îmi doresc altceva. Îmi doresc ca Timișoara să redevină ceea ce a fost odată, să aibă o imagine mai bună, să devină un oraș mai curat, cu școli și spitale moderne, cu locuri de parcare, cu un aer curat și cu un nivel de trai decent.
Regulament de plasare a anunturilor