Mare competiţie între DJ amatori, la Timişoara

Mare competiţie între DJ amatori, la Timişoara
Selector aflat la debut de carieră? Clubul Setup te provoacă la Timişoara DJ Challenge, o competiţie destinată începătorilor în ale mixatului, care se va desfăşura la sfârşitul lunii ianuarie.

Doritorii se pot înscrie deja în concurs, online, pe site-ul http://www.setuptm.ro/djchallenge. Tot ce trebuie să facă este să completeze câteva date personale şi să încarce un mix, creaţie proprie, pentru a demonstra că au atitudinea muzicală necesară pentru a se afla în faţa publicului şi în spatele sunetului. Înscrierile se fac până pe data de 25 ianuarie, inclusiv, iar mai apoi mixurile vor fi evaluate de un juriu alcătuit din UFO (TMBase/Setup), Dudu (anonimTM), Sensorship (TMBase) şi alţi specialişti în domeniu.

Cei mai buni opt participanţi se vor întrece pe 30 ianuarie, în cadrul unui party organizat în clubul Setup. Câştigătorii vor fi invitaţi să participe la TMBase Music Workshop, StudentFest 2010 şi alte evenimente organizate de Setup. De asemenea, înfrânţii vor avea ceva de povestit şi vor câştiga experienţă pentru rundele viitoare. Intrarea la evenimentul de la sfârşitul lunii va fi liberă.

 

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase