Mai ieftin, de la expoziţie

La Centrul Regional de Afaceri din Timişoara(CRAFT) se va desfăşura începând de miercuri, până duminică, Salonul Industriei Uşoare, Târg Naţional de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte.

Ajuns în acest an la cea de-a zecea ediţie, Salonul va oferi timişorenilor aproape 80 de standuri şi tot atâtea firme din industria de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii specifice din 25 de localităţi din ţară.

 „Expoziţia este cu vânzare, iar preţurile sunt de producător, mai mici decât cele din magazine”, ne-a spus Mariana Nicoară de la CCIAT. În fiecare zi a expoziţiei vor avea loc prezentări de modă cu colecţii toamnă-iarnă, ale unor firme cunoscute din România.

Acestea vor beneficia de o suprafaţă de 1.600 de metri, ocupată în totalitate de cei prezenţi. Vor fi prezenţi producători de încălţăminte, haine de piele şi blană, confecţii de damă, de copii şi de bărbaţi, şosete, mănuşi, căciuli şi altele. Târgul este organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timişoara, în colaborare cu Federaţia Patronală a Industriei Uşoare şi SC Expoconfintex SA.
Regulament de plasare a anunturilor