„Mai aproape de TINERI”

De D.S.
„Mai aproape de TINERI”
Ministerul Tineretului și Sportului anunță organizarea Galei Tineretului din România care se va desfășura pe 11 noiembrie, la Bacău.

Gala Tineretului din România, ajunsă la a patra ediție, este un eveniment inițiat și organizat de Ministerul Tineretului și Sportului, singurul de acest gen din România susținut de o instituție publică și care recunoaște contribuția tinerilor la dezvoltarea comunităților din care fac parte.

Gala din acest an își propune să recunoască meritele tuturor celor implicați în proiecte și inițiative cu și pentru tinerii din România, în perioada 2016-2017. Gala din acest an are în centru conceptul: Mai aproape de TINERI!

Secțiunile în cadrul cărora se vor acorda premii sunt următoarele: antreprenoriat, cultură, incluziune socială, internațional, învățare non-formală, muncă și angajabilitate, participarea tinerilor în comunitate, sănătate, sport şi voluntariat.

Se vor acorda și următoarele categorii de premii speciale: combaterea discriminării și promovarea egalității de gen, dialog structurat, autoritatea locală – proiect de tineret în parteneriat, cea mai mare finanțare pentru activitatea de tineret la nivel de UAT, cel mai bun proiect pentru studenți

Junior ONG – cel mai bun proiect derulat de un ONG înființat recent (2 ani). În plus, premiul de popularitate se va acorda proiectului care va obține cele mai multe voturi în perioada 1-8 noiembrie.

Formularele de candidatură vor fi analizate și punctate de către un juriu specializat, pe baza criteriilor de jurizare menționate în Regulamentul Galei Tineretului.

Juriul va fi format din reprezentanți ai structurilor guvernamentale și neguvernamentale, cu expertiză în domeniile pentru care se acordă premiile.

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !