Lupta cu mafia imobiliară, volumul II

27Comentarii
Lupta cu mafia imobiliară, volumul II
Timişoara – Prefectul de Timiş şi şefii poliţiei judeţene şi municipale au luat ieri la vizitat o serie de imobile din zona centrală a oraşului. Motivul? Din nou ameninţările cetăţenilor de etnie rromă interesaţi să preia apartamentele din imobilele vizate. | Video Forum

După ce a devenit subiect de presă în urmă cu câteva săptămâni, ca urmare a unor dueluri verbale şi (aproape) fizice cu o familie de rromi în zona centrală a Timişoare, prefectul Ovidiu Drăgănescu a recidivat marţi după-amiază. El a luat la vizitat alte câteva imobile afectate de ameninţări venite din partea unor vecini de etnie rromă foarte „interesaţi” de apartamentele acestora. „Alaiul” poliţienesco-administrativ a ajuns la mai multe imobile situate în zona centrală a oraşului: strada Mihai Viteazul, Romulus, 16 Decembrie, Virgil Madgearu. La fel, toate blocuri aşa numite „în asociaţie”, clădiri vechi cu apartamente spaţioase şi cu un etaj – două. Drăgănescu a fost însoţit în vizitele inopinate de şefii poliţiei, fiind însoţit de Săndel Palade, şeful Poliţiei Timiş şi de Sabin Bogoşel, şeful de la Poliţia Municipală. La adresele vizitate, el a discutat cu locatarii din imobilelele vizate, oamenii plângându-se de presiunile la care sunt supuşi de cetăţenii rromi. Aceştia au o metodă foarte simplă de lucru, cumpără un apartament în imobilul vizat şi, ulterior, prin presiuni, ameninţări şi şicane de tot felul încearcă să convingă restul locatarilor să le vândă apartamentele deţinute. Cei mai slab de înger cedează şi renunţă la locuinţă. De cele mai multe ori, la preţuri mult sub valoarea pieţei, numai pentru a scăpa din acest coşmar. La adresa de pe Mihai Viteazul a fost depusă o plângere de către o agentă imobiliară care a încercat să vândă două apartamente şi a fost ameninţată de o familie de ţigani. Una dintre principalele concluzii ale „raziei imobiliare” este că cetăţenii rromi nu prea ştiu… cine e prefectul.

Prefectul Ovidiu Drăgănescu a fost ameninţat de rromi Draganescu 19.08.2008 | Video | Video

| Video27Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor