Luni e ultima zi în care studenţii se pot înscrie pentru tabere de iarnă gratuite

1Comentariu
Luni e ultima zi în care studenţii se pot înscrie pentru tabere de iarnă gratuite
Pana în data de 14 decembrie, ora 14, studenţii de la Universitatea de Vest pot depune cerere pentru un loc în taberele studenţeşti. Iarna aceasta, universitatea dispune de 77 de locuri pentru tabere gratuite organizate în vacanţa de iarnă.

Înscrierea se poate face fie la sediul Organizaţiei Studenţilor din Universitatea Timişoara, camera 247 de la etajul doi al UVT, între orele 10-14, fie pe mail, la adresa tabere_osut@yahoo.com, până luni la ora 13. Studenţii care depun prin mail cererea de tabără şi până luni la ora 13:10 nu au primit confirmare de primire, sunt rugaţi să retrimita cererea până la ora 14. Studenţii vor primi un loc în tabără în funcţie de activitatea academică, situaţia socială şi activităţile extracuriculare pe care le-au desfăşurat. Cererea pentru taberele studenţeşti se poate descărca de pe site-ul OSUT, la adresa www.osut.ro.

Marţi, 15 decembrie, cel târziu la ora 12, se vor afişa listele cu studenţii care beneficiază de loc în tabere, precum şi repartiţia acestora. Între orele 12 şi 14 se vor depune contestaţiile, iar listele finale se vor afişa la oa 17. Studenţii care au depus cereri dar nu au primit loc mai au o şansă la redistribuire – cererile se vor depune până pe 16 decembrie, la ora 16. Studenţii beneficiari ai biletelor în taberele gratuite şi le pot ridica miercuri, 16 decembrie, între orele 11 şi 16, la sediul OSUT, pe baza  carnetului de student şi ai cărţii de identitate.

57 de locuri sunt disponibile în perioada 21-28 decembrie, în Covasna, Herculane, Voineasa şi Băile Felix, iar celelalte 20 de locuri sunt disponibile în perioada 28 decembrie – 4 ianuarie, la Herculane şi Băile Felix.

 

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor