Lugojul se infrateste din nou

De Corina Eva
Localitatea Kriva Palanka din Macedonia are 20.000 de locuitori
Localitatea Kriva Palanka din Macedonia are 20.000 de locuitori
Municipalitatea timişeană se va înfrăţi în aceste zile cu două localităţi din Macedonia, respectiv Austria. Localitatea macedoneană are o populaţie de 20.000 locuitori iar iar cea din Austria 17.000 locuitori .

„Este vorba despre localitatea Kriva Palanka din Macedonia, al cărei primar Arsencho Aleksovski şi-a exprimat intenţia de a stabili o legătură cu municipiul nostru. Am lansat cu acest prilej, municipalităţii din Kriva Palanka, invitaţia de a participa la Ruga Lugojeană, pentru a iniţia o legătură de prietenie. O altă localitate cu care au fost demarate iniţiative de înfrăţire este oraşul Saalfelden din Austria. O delegaţie a Municipiului Lugoj, condusă de consilierul Anucin Bogo, este prezentă în aceste zile la Saalfelden, pentru a adresa conducerii oraşului invitaţia de a participa la Ruga Lugojeană” a spus primarul Lugojului, Francisc Boldea.

Localitatea Saalfelden din Austria numara 17.000 de locuitori

În acelaşi context, primarul a precizat faptul că o delegaţie condusă de Călin Gongola, inspector în cadrul Biroului Management Proiecte Programe, se va deplasa în localitatea înfrăţită Vârşeţ (Serbia), pentru a stabili locul în care urmează să fie amplasată o placă în memoria inventatorului Traian Vuia. Din delegaţie face parte Marcel Nicolae, preşedintele Asociaţiei „Pasărea Măiastră”, iniţiatorul acestui proiect.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !